Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: d box1

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default d box1

    Va rog respectuos daca ma poate ajuta cineva?
    Am un dbox1(cu modul care se poate petchui),am antena pe astra 19,2 si nu am semnal decat la cateva programe cum ar fi bibel tv,ockotv,twram si spaniole fta.Softul este dvb 2000.Ce parere ave-ti?Ce ar trebui sa fac?
    pe analogic functioneaza toate adica si cele germane(pro 7,vox,rtl...)
    multumesc anticipat!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce dimensiune ai la antena si in ce locatie te afli?
    350 kg de scule!

  3. #3
    AurelT
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    parerea mea, buba este din lnb. iei un lnb universal nou, cel putin imprumut si o sa fie ok.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena este de 80 cm locatia fiind Graz -Austria.Pana la urma ma gandesc si eu sa fie din lnb.Voi incerca un altul.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si pune-i setting nou ca poate sint alterate ...

    O zi buna

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus si setting nou dar aceeasi situatie.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austria,Sgb/Tm
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sterge tot si instaleaza DVB 2000 din nou (Jamal 2003)
    Daca nici asa nu vrea atunci Tunerul e hin
    Daca ai treaba prin Salzburg da un PM si poate o rezolvam

    http://www.wanissa.host.sk/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New Software of Startrack world in box1,11
    By zulfiqarjpj in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 26th May 2006, 20:20
  2. Multivision STARTRACK WORLD IN BOX1
    By pradeep in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 29th November 2005, 07:23
  3. d-box1
    By siZan in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 29th June 2005, 02:55
  4. it is for only e meta box1
    By mani04 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 1st June 2005, 00:16
  5. help me meta box1-2-3
    By muzmal in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 18th May 2005, 09:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top