Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Ex-Hermanstadt Master
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  127.0.0.1
  Posts
  74
  Posts Thanks / Likes

  Default PCTV Hybrid Pro Card (310c) - a probat cineva in Bucuresti pe PRO TV HD?

  Salutare!

  A probat cineva acest tuner pentru laptop in Bucuresti pe PRO Tv HD?
  Descrierea generala a produsului se afla aici: http://www.pinnaclesys.com/PublicSit...rd+310c_UK.htm

  In general pe DVB-T in Sibiu se comporta foarte bine si ma refer si la partea de receptie, analog respectiv digital, marele castig fiind calitatea capturilor, fie Divix sau Mpeg-2 din orice sura, mai exact receptie analog, digital respectiv semnal pe composite.

  Un bug se software cred, calitatea semnalului nu este variabila (ma refer la puterea de receptie care este indicata pe OSD), in sensul ca indiferent de pozitionare sau chiar daca nu mai este semnal, indica la fel, aceasi valoare, in jurul la 92% sau 97%

  Mentionez faptul ca placa se incalzeste foarte tare, ceea ce nu stiu exact daca este normal sau nu, placa fiind folosita pe un laptop HP Nx6325, Turion X64 Dual core la 1,6, 1GB Ram DDR2 single channel, care nu se incalzeste decat in limitele normale unui laptop.
  Skystar 2 rev 2.3, Optibox 550s, Sunray Sr4, Gibertini OP 75, Offset 1,1m, Moteck HH SG 2100, Optibox HH DM2200

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2002
  Location
  Romania
  Posts
  265
  Posts Thanks / Likes

  Default Pinnacle e o mizerie, parerea mea.

  Eu am probat varianta pe USB, care mi-a confirmat ca pinnacle e o mizerie. Partea de hardware e oarecum similara cu alte stick-uri DVB-T, deci e de asteptat sa se incinga foarte tare si banuiesc ca si varianta pcmcia foloseshte acelasi chipset. Relativ la softul cu care vin de obicei aceste produse si in acest caz e de asteptat sa nu mearga PRO TV HD din simplul motiv ca nu au graph video pentru H264 si bineintzeles nici nu exista posibilitatea de a seta vreun graph video. La pinnacle, in plus fata de alte stick-uri (de ex. KWORLD) la care merge, nu merge cu driver-ul BDA de la Altdvb si deci nu se poate testa PRO TV HD pe Altdvb. Nu am incercat cu alte softuri de DVB pentru ca Altdvb mi se pare printre cele mai flexibile, oricum. Cred ca relativ la ideea de a incerca pe laptop sau chiar si pe desktop PRO TV HD, solutia e sa se foloseasca o placa video care sa posede decodare MPEG4 hardware, adica un fel de PUREVIDEO HD cum e la nvidia, pentru a descarca CPU-ul de decodarea video. Din pacate subiectul nu prea a fost dezbatut suficient de clar, pe nici un forum, din stiinta mea. Chiar si pe sectiunea RDI-HDTV nu s-a dezbatut serios subiectul HD pe PC, fie el de la DVB-S2 sau DVB-T.
  In concluzie, cum am mai vazut si la versiunile vechi de pinnacle studio, pinnacle se vrea un mare brand, dar e un mare fis si in materie de soft si in materie de hard, parerea mea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top