Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: Finest

 1. #1
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2005
  Location
  BELGIA
  Posts
  355
  Posts Thanks / Likes

  Default Finest

  SALTARE FRATILOR.scuze pt deranj dara iar am o problema-stiti cum e unii sunt cu probleme alti cu solutii,eu nu stiu cum dracu dara tot asa cum paharul meu e gol primul(ca si la dinamo) tot asa eu la capitolul probleme sunt.una peste alta am pus mina pe un finest(clona kaon570 hw 1201.a5)care nu mai demara.l-am dus la un prieten a schimbat 2 condensatori umflati si acum totul e ok...mai putin faptul ca nu face loop out .un prieten avind abonament digi si motor nu reuseste sa transmita semnalul la al doilea reciver.am crezut ca de la motor se trage dara si la mine cu 2 farfurii (astra+hotbird pe una si thor pe cea de-a doua)tot aceeasi problema.fara semnal prin loop.amu daca oaricine poate a ma ajuta nu-l refuz.sa fie de la schimbarea celor doi condensatori(tehnicianul a pus mai mari ca sa,vorba ceea ,sa nu se rupa cu una cu doua sau altu o fi baiu?multam pt raspuns si doamne ajuta.

 2. #2
  Banned Teacher
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Tzuica city!
  Posts
  476
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu am Kaon, dar ma gindesc logic: Unde a schimbat condensatorii aia? In carcasa tunerului sau pe linga? Carcasa tunerului, cum ii zic eu e chestia aia ecranata cu tabla.

  [offtopic]
  Sti cum e si cu ecranaju asta, e ca la distilat, daca se pierd aburi, se pierde tzuica, asa si cu ala daca nu-i ecranat, se pierde semnal.
  [/offtopic]

  Daca nu a fost in tuner ci in alta parte nu cred sa fie loopu afectat de condensatorii aia, fiindca normal loop e direct linga intrarea normala si amindoua iasa din carcasa aia ecranata (ce ma gindesc amu la un cazan de tzuica...). Deci cred ca greseala e in tuner.

  Dar pe loop oricum numa banda si polarizatia pe care o prinde receiveru tau merge, deci ia-ti un adaptor cu o intrare si doua iesiri si o iesire o conectezi la receiveru tau si aialalta o conectezi la ce ai conectat prin loop si ai la fel ca cu loop.

  Chestia cu loopu e si asa ca daca tu ii dai o polarizatie, si alalalt alta in acelasi timp poti sa-ti strici cu timpu sursa pentru lnb a tunerului.

 3. #3
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2005
  Location
  BELGIA
  Posts
  355
  Posts Thanks / Likes

  Default

  multam nealcos pt raspuns...dara cei 2 cond.au fost schimbati pe placa de alimentare iar in ce priveste loop frecventa nu cred ca conteaza(nici h sau v)atit timp cit unul din cele doua recivere sunt in standby-fac loop cu un sunny de 4 ani si totul e ok.dara poate ca ista reciver(finsat-ul)nu este asa ocos-nu pot spune daca inainte avea asta functie (de-a face loop).hai sa traim si un week-end dulce ca mierea cea d'albine.

 4. #4
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2005
  Location
  BELGIA
  Posts
  355
  Posts Thanks / Likes

  Default

  iar ma bag dara de asta data cred ca vad de unde vune baiu?am gasit singur-pe sunny am un loop through iar pe finest doar loop out-concluzie de bihorean de la tara sunny are integrat acel relai pe cind finest ba.amu daca oarecine poate confirma ipoteza mea tare mindru-as fi si repede as cumpara un universal relai la vreo 10€.multam si zua buna.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top