Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: d+

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Cool d+

    exista vreo modalitate de a schimba automat keyle lui nagra 2 pentru d+ de pe hispasat ? le schimb manual merge ce merge...dupa care gata ....se blocheaza, trebuie sa fac vreo setare? multumesc mult.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spune pe ce receptor.
    Gigel


  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default d + iar

    pe un skystar 2 cu vplug si s2emu la plugins...ce sa fac sa isi citeasca keyle..ca am inteles ca poate face asta...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by magicss View Post
    pe un skystar 2 cu vplug si s2emu la plugins...ce sa fac sa isi citeasca keyle..ca am inteles ca poate face asta...
    Doar vPlug-ul face autoupdate, S2Emu nu!
    Ca sa-ti faca autoupdate la D+ pe Hispasat trebuie inlocuit in v_emm.ini
    emm_pid_hex=0091 cu emm_pid_hex=00C7:

    [4101]
    emm_pid_hex=00C7
    AutoTerminateOnKeyFind=1
    AutoStartOnChannelChange=1

    [4102]
    emm_pid_hex=00C7
    AutoTerminateOnKeyFind=1
    AutoStartOnChannelChange=1

    Vezi sectiunea Placi DVB :
    http://www.rdi-board.com/forumdisplay.php?f=21

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate actualiza in vreun fel si pe Echolite ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tupilus View Post
    Se poate actualiza in vreun fel si pe Echolite ?
    Cu 2.96 merge...dar e o alta problema...
    Not Me!

  7. #7
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by twetty View Post
    Cu 2.96 merge...dar e o alta problema...
    Confirm, iar problema se rezolva cu softcam din cand in cand...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care ar problema,mai pe intelesul tuturor ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top