Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default Ma poate ajuta cineva...

    Salutari...

    Stie cumva cineva vreo frecventa de pe care se poate face upgrade de soft la receptorul Strong 4401Via care se vindea cu pachetul Max...?

    Multumiri...
    Teach me...please !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca exista asa ceva. Upgrade de soft se poate face doar prin cablu null modem de pe un computer.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  3. #3
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by stupidman View Post
    Salutari...

    Stie cumva cineva vreo frecventa de pe care se poate face upgrade de soft la receptorul Strong 4401Via care se vindea cu pachetul Max...?

    Multumiri...
    Parca numai la Opentel era asa ceva !? La Strong nu tin minte sa fi vazut !
    Intreba la dealer-ul de unde ai luat pachetul (ab) , poate stiu ei ceva , sau poate la departamentul tehnic de la MAX .

  4. #4
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cum e meniul receptorului dar daca are optiunea de update prin satelit (ota), trebuie lasat sa caute automat pe ASTRA 19E sau HOTBIRD 13E ar trebui sa aiba frecventele setate.
    Eu am facut update la un SRT6005 pe ASTRA dupa care am mutat antena pe HOTBIRD unde a gasit un soft mai nou.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stupidman View Post
    Salutari...

    Stie cumva cineva vreo frecventa de pe care se poate face upgrade de soft la receptorul Strong 4401Via care se vindea cu pachetul Max...?

    Multumiri...
    http://www.strongsat.com/EN/index.html

    http://www.dynamic-training.co.za/sh...d.php?p=331699

    http://www.maxtv.ro/strong

    http://www.satcodx1.com/0160/rom/ 11.595 ghz v
    Last edited by ursul baloo; 19th September 2007 at 15:08.
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumiri..
    Cred ca tot cablu null-modem ramane rezolvarea...

    Salutari...
    Teach me...please !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top