Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default Lipsa sunet...HBO 1W

    pe trp.12608/7 H 27500-canal Di** film 1 si pe trp 12723 H 27500 H*O--SATELIT THOR 1W, am imagine dar nu am sunet...nu am setat eu ceva parametrii sau asa e si la voi?multumesc anticipat pentru raspunsuri...Alex

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...si nu vrei sa ne mentionezi si noua ce program folosesti, ce codec-uri?

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai verificat in proprietatile programului, la partea audio ?
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oare topicul va fi inchis ? sau sters ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce sa fie inchis sau sters?

    si daca va fi inchis sau sters...putin imi pasa...sincer...mie imi place sa ajut, cu toate ca am auzit ca pe aici se cam sterg posturi...

    O seara buna.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca esti cu Altdvb pe Digifilm 1, mareste valoarea canalului de sunet cu 1 (la sfarsit o faci 6 din 5 daca nu ma insel) si o sa iti mearga. Asa face programul pe canalul asta, nu stiu de ce...

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..nu ai codecuri AC3 in sistem...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ultimo View Post
    ...si nu vrei sa ne mentionezi si noua ce program folosesti, ce codec-uri?
    sa stii ca nu suntem ghicitori ca sa stim ce programe si ce codec-uri ai in sistem

  9. #9
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e de la codecuri.
    Cu altdvb nici eu n-am sunet. In schimb pe mytheatre e ok.
    Aceasi treaba se intampla si cu sunetul ac3(aud.engleza) pe hasbo, cu toate ca transmisiile ac3 pe premiere merg.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci cum se face sa am sunet pe AltDvb 2.2 pe canalul respectiv?.Am intrat in proprietatile canalului (cum zicea cineva mai sus) am facut tot felul de modificari de l-am zapacit si mi s-a restartat PC singur. Iar la repornirea AltDvb mi-a dat mesaj ceva in genul : critical error . Am acualizat canalul si si-a revenit cum era initial, nu s-a mai restartat PC , dar nu am nici sunet.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mardan View Post
    Daca esti cu Altdvb pe Digifilm 1, mareste valoarea canalului de sunet cu 1 (la sfarsit o faci 6 din 5 daca nu ma insel) si o sa iti mearga. Asa face programul pe canalul asta, nu stiu de ce...
    Asa si la mine, sonorul cu AltDvb merge doar dupa ce schimb pid-ul de la AC3, indiferent cu cat, doar sa fie diferit de cel AUDio:


  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Maestre SLAman am facut asa cum ai zis tu ,dar tot mut ramane. Probabil oi fi gresit eu undeva, unde ? Habar n-am.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce ai modificat setarea la AC3 si ai salvat-o restarteaza AltDvb-ul sau schimba pe alt canal si revin-o pe canalul respectiv.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-i la AC3 valoarea 2006, SALVEAZA, iesi din Altdvb, intra din nou si cand intri iar pe Digifilm1 ar trebui sa iti mearga.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default multumiri....

    multumiri maestrului SLAman pentru indicatii...merge intr-adevar Di** Film1-sunetul vreau sa spun-in schimb aplicand aceeasi metoda pt H*O rezultatul este negativ...apropo,o intrebare...subtitrarea pt DI** Film 1+2 si H*O la ce pagina de TXT este?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top