Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2007
  Posts
  3,809
  Posts Thanks / Likes

  Exclamation RDS.Link schimba 'regula de circulatie' in retea: viteze mai mari in Internet

  RDS.Link schimba 'regula de circulatie' in retea: viteze mai mari in Internet

  Fiber Link, cea mai mare retea de acces Internet ce se intinde la nivel national, da startul acum la comunicare si schimb de fisiere la viteze si mai mari in Internet. Comunitatea „Fiber Link” cuprinde 500.000 de utilizatori, care pot accesa reteaua si schimba fisiere intre ei la viteze uluitoare.

  Serviciile de acces Internet RDS.Link - Fiber Link si Cable Link – ofera de acum viteze de navigare si mai mari, pentru traficul realizat in Internet. Astfel, toti cei care detin un abonament Fiber Link/Cable Link in valoare de 25 Lei si respectiv 35 Lei/luna (TVA inclus), precum si cei care vor semna un contract nou pentru acest serviciu, beneficiaza automat incepand cu data de 1 octombrie 2007, de noile latimi de banda in Internet, astfel: abonament Fiber Link/Cable Link 25 Lei: 1 Mb/secunda -> viteza noua de pana la 2 Mb/secunda; abonament Fiber Link/Cable Link 35 Lei: 2 Mb/secunda -> viteza noua de pana la 3 Mb/secunda; abonament Fiber Link/Cable Link 45 Lei: viteza de pana la 4 Mb/secunda.
  Fiber Link este prima si cea mai mare retea de Internet din Romania, ce gazduieste o comunitate de 500.000 de utilizatori din peste 40 de orase, iar beneficiile oferite sunt: filesharing la nivel national cu pana la 50 Mb/secunda, acces rapid si conexiuni stabile la servere de jocuri, acces instantaneu la yahoo.com, amazon.com, adobe.com, apple.com, hp.com, USA Today, PC World si o serie de alte site-uri gazduite pe servere Akamai in reteaua RCS & RDS.
  Pentru fi parte a acestei retele si a beneficia de toate aceste avantaje, serviciile Fiber Link si Cable Link propun trei tipuri de abonamente, la tarife competitive - 25 Lei, 35 Lei si 45 Lei/luna, tarife ce includ TVA si: viteze de pana la 4 Mb/secunda in Internet; 3 luni abonament gratuit; taxa de instalare = 0 Lei; O linie telefonica RDS.Tel gratuita, cu pana la 1230 de minute nationale incluse in retelele de telefonie fixa si mobile; Trafic 100% nelimitat; posibilitatea achizitionarii pachetelor complete de servicii de la un singur furnizor: internet, telefonie si televiziune.
  Noua oferta este valabila in toate orasele in care sunt prezente serviciile de internet Fiber Link si Cable Link, cu exceptia oraselor Hunedoara, Lugoj, Valcea si Slatina, urmand ca in viitorul apropiat oferta sa se actualizeze si din punct de vedere tehnic.
  RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de telecomunicatii, deservind peste 2 milioane de abonati pentru toate serviciile oferite, in Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Croatia si Serbia. In prezent, 750.000 de utilizatori beneficiaza de serviciile de telefonie RDS.Tel, 500.000 de abonati au acces la serviciile Internet si alti 580.000 de clienti au ales serviciul Digi TV in Romania.

  http://www.tehnopol.ro/comunicatii-i...1895-dArt.html
  ... strong like Baloo The Bear !
  www.xmissy.nl
  www.dump.com
  www.redtube.com
  Latitude: 44.455°
  Longitude: 26.048°
  Latitude: -42.869°
  Longitude: 147.328°
  Latitude: -46.404°
  Longitude: 168.356°

  http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

  http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

  pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

 2. #2
  I'm the truble man! Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Bacau & Iasi .
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default

  eu am ab de 25 de ron si am 2 mega din septembrie

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top