Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default DivX 6 - o noua experienta digitala media  Compania DivX, „creatorul” si distribuitorul tehnologiei video cu acelasi nume, a lansat, la mijlocul lunii iunie, cea mai noua versiune a popularului pachet DivX.

  Codecul DivX 6 se dovedeste a fi o unealta multimedia extrem de perfomanta, care îi ajuta chiar si pe începatori sa creeze un fisier multimedia interactiv care sa poata fi rulat folosind o gama larga de dispozitive compatibile cu formatul DivX, inclusiv pe playere DVD sau media playere portabile.

  DivX 6 este diponibil pentru utilizatori în doua variante. DivX 6 Create include tot ceea ce este nevoie pentru ca utilizatorul sa poata crea si rula un fisier DivX de foarte buna calitate, precum si noul DivX Converter, o aplicatie de tip „vrajitor”, usor de folosit, care ajuta la crearea fisierelor DivX dintr-o larga varietate de surse. Cel de-al doilea pachetul, DivX 6 Play, pune la dispozitie doar uneltele necesare pentru redarea de calitate, inclusiv suport pentru formatele din categoria high-definition. Amândoua pachetele sunt disponible pentru download pe site-ul www.divx.com.

  În plus fata de îmbunatatirile aduse în materie de compresie, viteza si calitate a imaginii, DivX 6 introduce si noul DivX Media Format, care ofera utilizatorilor o serie de caracteristici de interactivitate - cum ar fi meniuri cu ajutorul carora pot naviga cu rapiditate între capitole diferite ale fisierului video si pot selecta optiunile privind coloana sonora si limba în care se face subtitrarea.

  DivX Media Format ofera suport pentru subtitrari multi-language (XSUB) si posibilitatea introducerii unei coloane sonore alternative – respectiv coloana sonora pentru mai multe limbi straine sau coloane sonore diferite pentru configuratii specifice ale difuzoarelor. Sistemul de meta-tag-uri XTAG contine informatii descriptive pentru fisier, cum ar fi (de exemplu) titlul, autorul sau specificatiile video folosite la crearea acestuia sau referitoare la modul de organizare

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2003
  Location
  Bucuresti
  Posts
  405
  Posts Thanks / Likes

  1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. pentru cei cu experienta
  By oaca in forum Placi DVB
  Replies: 0
  Last Post: 21st September 2006, 20:54
 2. Replies: 4
  Last Post: 3rd May 2006, 17:23
 3. Dreambox-experienta dupa 4 luni !!
  By rolion in forum DREAMBOX
  Replies: 0
  Last Post: 28th December 2005, 01:38
 4. TP3, HSS in loop cu alt receiver... experienta personala
  By gabi in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 4
  Last Post: 14th April 2005, 10:17
 5. Members Upload - Dr.DivX 1.0.4 si DivX 5.1.1(gen. de chei)
  By delphy in forum DVD - DIVX - HIFI
  Replies: 2
  Last Post: 28th December 2003, 17:59

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top