Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default 17/09 s-au schimbat chelile pe CG


    S-au schimbat cheile pe GC? mie pe Pansat 3500 a facut autoroll la 18:15

  2. #2
    alb3rto
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Si pe ultra sint chei diferite fata de ieri

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a facut autoroll si la mine pe pansat 2700 cu bin 213

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    PRINTRE DRAGONI
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    C101 Gc- 2:59 Pm 9/17/2007
    00 - 9378ea2a8b7cd98694968d4befa015f6

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cerna View Post
    a facut autoroll si la mine pe pansat 2700 cu bin 213
    Cerna,
    Eu am pansat 2700 facut din fortec ultra cu 211.
    Binul 213 merge pe setup-ul asta ? Si face autoroll si la bev si la GC?
    multumesc.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Location
    Pierdut in America
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogoman View Post
    Cerna,
    Eu am pansat 2700 facut din fortec ultra cu 211.
    Binul 213 merge pe setup-ul asta ? Si face autoroll si la bev si la GC?
    multumesc.
    merge si face A/R.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe 2700 original merge bine gc si dn,dar pe 2500 transformat in 2700 cand bag lista se tot invarte b-75 pe display.am incercat sa scan-ui si merge numai dn,gc imi gaseste numai doua transpondere dar nu si canale ,am bagat tp-urile manual si nu au quality dar si level-ul e prea mic aproape 27,am incercat sa o reboot din spate dar imi apare iar night rider cu b-75. Asa ca iam mai dat doi pumni si vad maine de ea .

  8. #8
    Bătrn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cerna cum se numeste ultimu bin care lai pus

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A facut a/r si pe Sonicview SV1000 in seara asta.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de unde luam bin-ul 213? L-am cautat si nu-l gasesc.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ cerna: Incearca sa dai un Factory Default in setarile din meniu. Da, o sa-ti stearga toate canalele, dar e posibil sa te rezolve cu G25-ul. Zilele trecute am transformat un FLU in 2700 si imi apareau doar 3 sateliti, iar al nostru nu era acolo. Dupa ce am dat Factory Default, a aparut si G25-ul. Doar o parere, dar merita sa incerci.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cartof am bagat213 de la blacklist ,nu e chestia de factory setting caci cum am bagat binul ,mia sters lista de canale ,g25 era pe lista de sateliti l-am setat si iam dat blind scan au intrat 3 tp-utri dar canale pauza ! am bagat tp-urile manual si nu au semnal,l-am oprit din spate dar cand iam dat drumul se tot plimba pe display b-75 , asa ca i-am bagat din nou 213 si am bagat lista de canale ,cum sa terminat a inceput din nou liniutele sa se plimbe pe ecran, si iar am bagat 312 si l-am bagat sa scanui dn-ul si mergea ok,apoi iam dat blind scan la gc dar aceiasi poveste 3 tp-uri si nici un canal gasit ,mi sa parut ciudat cu levelul foarte jos si calitate 0 ,asa ca i-am datsa-l opresc din spate si a pornit tot cu liniutele jucause ce nu se opresc.oricum numai e mult pana o sa-l pun pe gard si sa arunci cu pietre in el
    binul e pe future-fta.info
    Last edited by cerna; 18th September 2007 at 07:03.

  13. #13
    Bătrn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cerna eu am pus binu asta JVVH_213-td.bin si merge bine pe 3 provideri cu a/r
    binurile lui blacklist merg numai pe receivere originale pentru clone merg JVVH
    dai drumu la power si cind apare liniuta pe receiver apesi pe fix si il ia

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartof_prajit View Post
    Cerna eu am pus binu asta JVVH_213-td.bin si merge bine pr 3 provideri cu a/r
    binurile lui blacklist merg numai pe receivere originale pentru clone merg JVVH
    dai drumu la power si cind apare liniuta pe receiver apesi pe fix si il ia
    de unde pot sa iau bin-ul asta

  15. #15
    Bătrn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top