Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Premiere AU

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere AU

    Sal

    Vplug-ul mai face AU la Premiere ?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da!
    In v_emm.ini sa ai:

    [0501]
    emm_pid_hex=1001
    AutoTerminateOnKeyFind=1
    AutoStartOnChannelChange=1

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam mult a luat-o

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SLAman View Post
    Da!
    In v_emm.ini sa ai:

    [0501]
    emm_pid_hex=1001
    AutoTerminateOnKeyFind=1
    AutoStartOnChannelChange=1
    La mine nu vrea cu toate aceste setari si vplug 1.8.7
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai toate cheile care trebue in v_keys.db?

    Nu stiu exact care trebue pentru au, dar eu am, pe linga alea normale 00 si 01, si 02, M1, M2, 12 si nu sa blocat inca. Nu stiu daca leau schimbat intretimp daca da si nu am observat inseamna ca a mers autoupdate. Ia-ti un v_keys.db actual si mai incearca.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si e posibil ca si cauza sa fie aceasta.Mai am de testat Multumesc pt raspuns.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi intrebare:
    Mai face v-plugul AU la Premiere. Ieri am tot asteptat dar ...... nimic.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Aceeasi intrebare:
    Mai face v-plugul AU la Premiere. Ieri am tot asteptat dar ...... nimic.

    Multumesc
    De aici cobori ultimul v_keys si o sa faca AU http://www.skystar-2.com/
    (vezi sus Keys Download ).
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine face update de cate ori shimb canalul si mi se pare cam enervant ca trebuie sa astept de fiecare data sa termie pana intra imaginea.parca versiunile anterioare faceau update doar cand era nevoie,asa este noua versiune sau merge setat si asta sa faca au doar cand e nevoie?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top