Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR International


    Poate careva sa imi spuna care este frequency si restul de information de genul: 11471/ 22000/ V/ 3/4

    Am deleted the IA5/KU satelit din greseala si cind l-am adaugat din nou si am facut blind scan TVR Intl nu mai apare. Sau poate nu folosesc numele corect de satelit? Care este numele care trebuie sa il bag cind Add Satellite?
    Last edited by cismigiu; 17th September 2007 at 02:45.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cismigiu View Post
    Poate careva sa imi spuna care este frequency si restul de information de genul: 11471/ 22000/ V/ 3/4

    Am deleted the IA5/KU satelit din greseala si cind l-am adaugat din nou si am facut blind scan TVR Intl nu mai apare. Sau poate nu folosesc numele corect de satelit? Care este numele care trebuie sa il bag cind Add Satellite?
    - în S.U.A. şi Canada:

    Satelit: Intelsat Americas 5 (Galaxy 25) - 97° W, transponder K12; Frecventa: 11 935 MHz; Polarizare: Horizontal; Symbol Rate: 20 000 K symb/s; FEC: 3/4

    Setari: SID (Service ID): 403; VPID (Video PID): 1360 ; NID-TID (Network ID): 1320 Ro

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un VS 2000 Platinum....Cum trebuie sa scriu exact numele de satelit cind il adaug manual?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cismigiu View Post
    Eu am un VS 2000 Platinum....Cum trebuie sa scriu exact numele de satelit cind il adaug manual?
    la pansat e G25/ Ku

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default


    multumesc...totul este OK acum!
    Last edited by cismigiu; 17th September 2007 at 04:01.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top