Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default cum se poate incarca un humax 5400z cu un cablu adaptor usb-rs232

    vreau sa incarc un humax 5400z cu un laptop fara port serial rs 232 ,am instalat un adaptor usb-rs232 cu driver cu tot,am potrivit porturile dar nu am reusit nimic ,stie cineva ceva despre problema asta ,rog ajutor cu multumiri anticipate

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by giulio View Post
    vreau sa incarc un humax 5400z cu un laptop fara port serial rs 232 ,am instalat un adaptor usb-rs232 cu driver cu tot,am potrivit porturile dar nu am reusit nimic ,stie cineva ceva despre problema asta ,rog ajutor cu multumiri anticipate
    ps.specific ca adaptorul l am legat la un nullmodem 2cu3 dupa care l am conectat la humax

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foloseste softul din titlu....e cel mai simplu si-ti spune rapid daca nu are conectare...

    mai o chestie, leaga sculele prin cablu, porneste intii humax uplaoder 1.5 cu softul cel mai nou... ToH3.4Hot9.5b pe care il iei de aici: http://www.ump2002.net/index.php?&di...y=Images-Humax) si abia apoi dupa ce-ai pornit programul sa scoti receptorul din standby. daca-l pornesti prea repede nu va lucra

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default USB - serial

    Intra in Control panel/Sistem/device manager/port(con & LPT) si de obicei la ultimul iti va apare ceva cu USB to serial . il selectezi cu click din dreapta si dai pe proprietati. alegi port setings si dai acolo pe Advanced si jos la com port number alegi COM 1 sau 2 dupa cum e nevoie.Salut.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top