Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru cei care folosesc monturi...

    Salutare.Am si eu o intrebare in legatura cu monturile. In primul rand folosesc o placa SS2 si o antena de 1,2Fe. As vrea sa pot pozitiona mai usor antena pe diferiti sateliti si am inteles ca am doua posibilitati:
    1.montura HH (care nu stiu daca merge la SS2)
    2.actuator + pozitioner + montura polara.

    Daca poate cineva sa imi zica, care dintre acestea m-ar ajuta mai mult si care ar merita mai mult ca si pret...

    Multumesc mult.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am o montura HH SM3D12, atena offset 1.2 Fe de aproape 2 ani si nu am nici o problema. Sunt pareri pro si contra. Montura HH se alimenteaza din tensiunea furnizata de placa ss2 pentru LNB (12 - 18 v), si are un consum relativ scazut de tensiune. Multi spun ca nu prea ar fi indicata o montura HH si ca ar solicita placa. Vezi ca s-a mai discutat problema asta pe forum.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am actuator, pozitioner si montura polara. Functioneaza fara probleme, pe SS2. Nu poti sa o comanzi din placa (dar nu ma intereseaza asta, telecomanda e de ajuns) dar iti va permite sa facu un upgrade la antena (schimbi montura doar), ceea ce e indicat pt. SS2.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ambele versiuni de mai sus sunt viabile si o sa-ti ofere satisfactii nebanuite,cu conditia sa urmezi pas cu pas indicatiile de pe forum. Bafta multa!
    I am another brick in the human wall!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default digibox

    N-ar strica sa-ti iei un d-asta:
    Digibox
    Intefata pentru comanda monturilor H-H DiSEqC 1.2

    l Destinata comenzii monturilor H-H DiSEqC 1.2 in cazul receptoarelor sau placilor de receptie DVB ce nu pot comanda montura H-H direct.
    l Daca receptorul/placa DVB are DiSEqC 1.2, dar curentul e prea mic, comanda miscarii antenei se face automat sau prin telecomanda Digibox-ului.
    l Daca receptorul/placa DVB nu are DiSEqC 1.2, comanda miscarii antenei se face numai prin telecomanda Digibox-ului.
    In felul asta nu mai stai cu grija ca arzi SS-ul.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de 2 ani folosesc ss2 + HH Stab fara nici o problema, asa ca nu iti fa probleme cu consumul de curent

    Semnatura se incarca...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc mult pentru sfaturi.Cred ca pana la urma o sa incep cu montura+actuator+pozitioner Pentru inceput zic ca e Ok. Daca o sa ma plictisesc de ele, o sa iau atunci o montura HH. Inca o data multumesc.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    montura h-h este mult mai precisa, mult mai ergonomica(dai doar un click pe prog care doresti si ea face totul) si mai ieftina decat combinatia pozitioner+actuator+montura polara....
    de 2,5 ani fol fara probl montura h-h fara sa ard placa sau sa nu-mi faca fata sursa de350w solicitara de dif placi din calculator, retelec,camere, coolere si alte periferice....(chiar ma mir cum mai duce sursa si nu crapa calc)
    daca vrei sa faci in viitor un update la antena peste 1,3m, atunci ia-ti un poz+acuat+pol
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 9th November 2006, 01:44
  2. Replies: 42
    Last Post: 30th September 2005, 04:27
  3. S-a dus TPS? [doar pentru cei ce folosesc TPS Crypt !! ]
    By SAFETRON1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 36
    Last Post: 9th July 2005, 01:12
  4. Pentru cei care folosesc Alt-DVB
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 1st April 2005, 18:45
  5. Replies: 0
    Last Post: 15th January 2005, 19:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top