Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cel putin ciudata

    de cate ori pornesc un program codat imi dispare semnalul in 2-3 minute de vizionare pe acel program,trebuie sa opresc Progdvb si sa il pornesc iar.Pe canalele necodate merge si ore in sir dar cum mut pe un tps sau d+ etc dispare semnalul in 2-3 minute.Care poate fi problema?Am dezinstalat progdvb am sters tot folderul si l-am instalat iar si acelasi rezultat,am reinstalat windowsul dupa o formatare si la fel,am schimbat n drivere si n versiuni de progdvb si tot la fel face.momentan folosesc doar progdvb si vplug,am setat la EMM pids autostarton channelchange disabled si tot nimic...
    Stie cineva din ce cauza poate face asa si care e solutia?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu AltDVB...

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e ca ALTDVB nu sta bine la driverele diseq 2.0 inca si nu pot scana cu el eu am 4 lnb-uri pe un switch iar cu ALTDVB nu prind nimic pe niciunu ,am incercat toate variantele si nu merge decat daca scot switchul si las doar un singur LNB ceea ce nu se merita pt ca antena e fixa si e pe bloc nu pot merge sa o mut de fiecare data cand vreau sa vad alt canal si + de asta am citit pe forum ca parca altdvb inca nu e compatbil cu vista.Progdvb e singurul care merge cu switch diseq 2.0 fara probleme pt ca altfel as fi trecut pe mytheatre fara nici o obiectie sau comentariu dar asta e deocamdata.
    Am uitat sa precizez,se intampla problema care o am si pe XP si pe vista cu indiferent ce driver.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu fie ceva de la driverele placii de baza, ca din cate ai spus, ai schimbat mai multe drivere ale lui ss2, si problema persista. Din cate imi spui...eu banuiesc ca este VPlug de vina, dar fara el pe cele c***te iti merge adica numai cu s2emu?

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar si pe programele codate daca nu e activat vplug merg cele codate fara sa piarda semnal,bineinteles fara sa se vada nimic.Si eu zic ca e vplug,am incercat mai multe variante de vplug si nici un rezultat.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ,rectific chiar si cu vplug dezactivat apare problema pe tps si d+,in rest toate merg bine

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...incearca fara VPlug..., adica baga windows+drivere+s2emu dar fara vplug si vezi cum merge...daca nici asa nu merge, atunci inseamna ca poate sa fie chiar si de la niste drivere...care ca nu comunica bine cu procesorul, mai ales ca stim ca ss2 se foloseste de procesor... (deci si de niste drivere ale placii de baza).

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana la urma era din cauza ca se fu*u switchul diseq si pierdea semnalul pe unele transpondere dar l-am inlocuit si acum merge uns.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by edy_smf View Post
    Pana la urma era din cauza ca se fu*u switchul diseq si pierdea semnalul pe unele transpondere dar l-am inlocuit si acum merge uns.
    Si eu am aceasta pierdere pe unele transpondere dar in fisierul satelit.ini adaug o unitate (+1) la valoarea transponderului si tot revine la normal.Si pe mine ma batea gandul sa-l schimb.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top