Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudatenie TVCABO !

    Daca ati remarcat , in sectiunea Matrix files, avem doua versiuni MRV225 !
    Una in care merge TVCabo si una in care Merge Multivision !
    Ciudatenia la care ma refer este la versiunea functionala Multivision ... in care din pachetul TVCabo functioneaza numai :

    11731 H tp 41 SR 28126 FEC 5/6 - transponderul FOX iar restul ....pauza !

    TVCabo a schimbat de curind RSA ... dar asta ar fi trebuit sa afecteze si FOX ... ciudat ! are cineva o explicatie ?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...situatia e identica cu cea a Cartoonului in romana din pachetul Cyfra+ care continua sa functioneze...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Saut Mihai

    vreau sa-ti spun ca am un Strong 6355 la care am facut upgrade de patch acum destul de multicel timp (vreo 3 saptamani cred).......acum nu-mi merge POLSAT dar cred ca din cauza faptului ca nu l-am lasat mai mutl sa faca autoupdate.......

    mie imi merge CABO excelent .....nu stiu cand s-a schimbat RSA chei .............dar imi merge excelent.............la fel si MULTIVISION (cred ca in VIA 2) ca n-am probleme

    la ce ai intrebat tu nu am un raspuns dar FOX si FOX LIFE sunt pe aceeasi frecventa ca DISNEY CHANNEL........mie mi s-a intamplat mai demult (pana sa apara cele doua canale de FOX) ca DISNEY sa mearga cand pachetul TV CABO nu mergea..........

    deci probabil ca Disney merge separat ca si cele 2 de fox fata de CABO ..... habar n-am !

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ Mihai_p

    yanq are dreptate

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ciudatenie
    By paulino in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 20th August 2006, 23:58
  2. CIUDATENIE
    By marcobelo in forum SD Receivers
    Replies: 13
    Last Post: 5th August 2006, 22:07
  3. Mare ciudatenie....
    By gelvis in forum RDI - Satelit
    Replies: 19
    Last Post: 31st December 2005, 10:18
  4. ciudatenie
    By dumitruc in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 22nd October 2005, 16:05
  5. ciudatenie ProgDVB
    By lapescuit in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 10th December 2003, 13:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top