Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 6125 cum vad Discovery Channel Turkey ????

    Salutare tuturor.
    Aseara am patchuit si eu al meu receptor STRON 6125.
    Toate bune si frumoase insa nu prea stiu cum sa fac pentru
    a vedea si eu Discovery Channel Turkey si Cine5-ul.Nu pentru
    mine ci pentru parintii mei.

    A facut cineva acest lucru cu un Strong 6125 ?
    Imi poate trimite si mie cineva al sau keys.bin ?
    Pot vedea Multivision-urile cu acest patch ?

    De unde pot lua un DU meter ptr SkyStar 2 ?

    De unde sa iau ultimele chei ptr Cine 5 ?

    Va multumesc.

    Cu respect ,

    Aygun

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Din pacate ...

    Din pacate ma tem ca nu vei putea sa vezi acele canale cu patchul 6xxx !
    Ar fi util sa ne spui din ce pachete/satelit vrei acele canale ? .... Digiturk este codat beton ! in Cryptoworks ... inaccesibil lui srt6xxx !

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eurasiasat 1C , Frecv. 11892 , Pol H , SR 12800

    Pe aceeasi purtatoare se gasesc :

    NTV Türkiye
    CNBC-E
    Discovery Channel Turkey BISS
    NBA TV BISS
    Radio N101
    NTV Radyo
    Radyo Eksen


    Daca as gasi Discovery-ul pe alt satelit dar sa il pot decoda cu patchul de strong 6125 ar fi super.

    Multumesc anticipat.

    Aygun

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Din pacate ...

    Dic pacate srt6xxx nu implementeaza BISS ... poate fi gasit pe Dreambox si cred eu ca atit ! acest sistem de codare este relativ nou si nu este implementati de provideri majori ... de unde si interesul pentru emularea sa este redus !

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si cu SS2... in plug-in Yankse se poate introduce keia BISS
    Problema e ca nu se prea gasesc key BISS... doar pentru Discovery si NBA (de la 42'E)

    Ma gandesc daca nu cumva ar merge introdus Yankse cu totul in patch-ul de Strong... sa avem si BISS

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alta problema este ca nu pot decoda Cine5 -ul.
    am gasit key-le in sectiunea Key de pe forum , le-am introdus si nimic.
    Nu vad nimik.
    Sa fie ceva in neregula in afara de key ?

    Cine+ Digital
    42°EAST TURKSAT 1C
    Ident: 012000
    DEC: 001 032 000
    Key 08: CB 93 C4 14 6E BB F0 65
    DEC: 203 147 196 020 110 187 240 101
    Key 09: C2 F4 9F 9F 7A F8 79 BD
    DEC: 194 244 159 159 122 248 121 189
    Key 0B: A8 88 2F 54 81 03 4B 6D
    DEC: 168 136 047 084 129 003 075 109
    Key 0D: 1C 5D 07 56 A3 9A 1A 63
    DEC: 028 093 007 086 163 154 026 099


    Le-am introdus si nimik.

    Cine5-ul nu misca nimik in front.

    Ce sa fac ?

    In alta ordine de idei,

    Ce pot decoda cu patch-ul acesta ? si nu ma refer la norme de codare ci la canale TV. ( s-au l-am pus de pomana ).


    Va multumesc.

    Aygun

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default key

    Vezi ca ai lipsa cheile:

    0a: fc75092f465dfe4f
    0c:eecfb3faa4488681
    0e:a75b6f2b52b4acae
    0f:d361062c06f844e65

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc ,

    O sa le testez in seara asta.


    Ce se mai poate vedea cu patch-ul ptr Strong 6125 ?

    Ceva Multivision-uri ?

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu a mers cu nici una din key
    Le-am scris pe toate cele care sunt prezentate in topic.

    Nu imi trimite si mie cineva un keys.bin care stie ca merge ?

    Va rog frumos.

    Cu respect ,

    Aygun.

    Exista o limita a actualizarii patchurilor ?
    Un nr de scrieri ale flash-promului ?

  10. #10
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Din pacate ...

    Quote Originally Posted by mihaip
    Din pacate ma tem ca nu vei putea sa vezi acele canale cu patchul 6xxx !
    Ar fi util sa ne spui din ce pachete/satelit vrei acele canale ? .... Digiturk este codat beton ! in Cryptoworks ... inaccesibil lui srt6xxx !
    tu citesti ce scriu oamenii aici?

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu citesc foarte bine.
    Apropos , Cine 5 nu face parte din pachetul Digiturk si NU este in Cryptoworks.
    Citeste aici http://www.lyngsat.com/turk1c.html si pe urma mai vorbim.
    Vei vedea ca Cine5 este prezent pe Transponderul 5 , Frecventa 11025 V , S/R 6510 , si este codat in Viaccess 2.3 .

    Deci nu TOT ce zic oamenii poate fi adevarat , verifica informatia inainte de a posta.


    Cu respect ,

    Aygun

    PS: Ii multumesc lui MihaiP si pe aceasta cale pentru key-le furnizate prin PM. Deosebit respect Mihai.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vrea sa mearga cu nici una din key.

    Fir-ar sa fie.

    Merge la careva pe STR 6125 decodarea acestui program ?

    Daca Da , please mail.


    Cu respect ,

    Aygun

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. discovery turkey
    By yuriythebest in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 8th October 2006, 07:09
  2. eurasiasat 42 DISCOVERY TURKEY
    By alieren in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 10th September 2006, 20:38
  3. National Geographic Channel Turkey now FTA
    By digix in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 27th June 2006, 02:16
  4. What is new key DISCOVERY TURKEY ?
    By Mesga in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 29th April 2006, 03:00
  5. how to put Biss key for Turkey Discovery 42.E
    By rocky in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 8th June 2005, 09:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top