Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    GALATI
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum fac sa bag softul intr-un receptor Echosmart 791?

    In primul rand trebuie sa va spun ca am citit cu atentie tot ceea ce este scris despre Echosmart 790/791, dar nu am reusit sa inteleg un lucru, si anume: cum se face efectiv schimbarea softului dintr-un receptor Echosmart 791 si care sunt lucrurile de care am nevoie pentru a face aceasta operatiune? Va rog frumos sa-mi explicati intregul proces, daca se poate, pas cu pas.Va multumesc!

  2. #2
    The One Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by francisc View Post
    In primul rand trebuie sa va spun ca am citit cu atentie tot ceea ce este scris despre Echosmart 790/791, dar nu am reusit sa inteleg un lucru, si anume: cum se face efectiv schimbarea softului dintr-un receptor Echosmart 791 si care sunt lucrurile de care am nevoie pentru a face aceasta operatiune? Va rog frumos sa-mi explicati intregul proces, daca se poate, pas cu pas.Va multumesc!
    Din ce am citit cred ca cel mai simplu e sa copiezi softul pe un memory stick si folosesti meniul USB Browser din meniul receptorului.


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default soft

    Se poate folosi si cablu Rsc 232,de la pc. la receiver?

  4. #4
    The One Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    273
    Posts Thanks / Likes


  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by joliyyy View Post
    Se poate folosi si cablu Rsc 232,de la pc. la receiver?
    da se poate folosi si rs232 cu 24chedit81 dar este mult mai usor cu usb.eu folosesc un mp3 player(stick)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default soft

    Ne poti spune manevrele exacte care le folosesti pentru a pune un soft cu stickul?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by joliyyy View Post
    Ne poti spune manevrele exacte care le folosesti pentru a pune un soft cu stickul?
    copiezi pur si simplu softul pe usb stick iar pe urma din meniul reciverului te duci la browser usb si ii dai ok. este foarte simplu nu ai cum sa gresesti . in schimb keyle nu merg cu usb trb puse cu 24chedit prin rs232.multa bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top