Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,324
    Posts Thanks / Likes

    Default DBox 2 kein System

    Salut.
    Ma tot chinui de ceva zile sa ajut un amic sa ii pun o imagine pe DBox 2Nokia
    Duminica cand am vrut sa pun img s-a luat curentul si imi apare pe LCD la DBox 2 "kein System"
    Cand incerc sa scriu o imagine imi da eroara asta la DBox II - Bootmanager si la DBOX2 Image-Flashing-Assistent

    debug: DDF: Calibrating delay loop... debug: DDF: 67.79 BogoMIPS
    debug: BMon V1.2 mID 01
    debug: feID dd gtxID 0b
    debug: fpID 5a dsID http://Hallenberg.com
    debug: HWrev 09 FPrev 0.81
    debug: B/Ex/Fl(MB) 32/00/08
    WATCHDOG reset enabled
    dbox2:root> debug:
    BOOTP/TFTP bootstrap loader (v0.3)
    debug:
    debug: Transmitting BOOTP request via broadcast
    debug: Given up BOOTP/TFTP boot
    boot net failed

    Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

    Flash superblock not ok: No bootrecord
    boot flash /root/platform/nokia-dbox2/kernel/os failed

    Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

    Flash superblock not ok: No bootrecord
    boot flash /root/platform/mpc8xx-dbox2/kernel/os failed

    Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

    Flash superblock not ok: No bootrecord
    boot flash /root/platform/kernel/os failed

    Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

    Flash superblock not ok: No bootrecord
    boot flash /root.new/platform/nokia-dbox2/kernel/os failed

    Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

    Flash superblock not ok: No bootrecord
    boot flash /root.new/platform/mpc8xx-dbox2/kernel/os failed

    Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

    Flash superblock not ok: No bootrecord
    boot flash /root.new/platform/kernel/os failed

    Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

    Flash superblock not ok: No bootrecord
    boot flash /lost+found/root/platform/nokia-dbox2/kernel/os failed

    Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

    Flash superblock not ok: No bootrecord
    boot flash /lost+found/root/platform/mpc8xx-dbox2/kernel/os failed

    Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

    Flash superblock not ok: No bootrecord
    boot flash /lost+found/root/platform/kernel/os failed
    dbox2:root>
    ------ Extra Informations ------
    Selected Network adapter: Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet - Packet Scheduler Miniport (1)
    IP-Adress of the Network Adapter: 192.168.5.3
    IP-Adress of the Dbox: 192.168.5.202
    Comport: ATEN USB to Serial Bridge (COM6)
    Operatingsystem: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600)
    CPU 1: Mobile AMD Sempron(tm) Processor 3500+ @ 1800 MHz
    Filename of the Images: antipop_503_.img
    Imagetype: Two Flashs
    DBOX-IFA Version: 2.1
    ------ Powered by http://www.dboxservice-hallenberg.de ------


    Cablu pe care il folosesc este cross-over
    Am incercat 3 variante>
    1.
    IP la PC:
    192.168.0.2
    255.255.255.0
    192.168.0.1
    La DBox II - Bootmanager
    192.168.0.3
    2.
    192.168.5.3
    si a treia varianta
    La PC:
    192.168.5.200
    255.255.255.0
    La DBox II - Bootmanager
    192.168.5.202

    am testat si cu un PC vechi nu merge.
    (:

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca afiseaza "kein system" cred ca bootloaderul este bun. Cu "DBox II - Bootmanager" poti sa ai probleme, este foarte pretentios la placa de retea. Eu am folosit un "realtec" mai vechi cu cablu crossover si fara firewall Cu realtec RTL8139 (pe placa de baza) configurat la 10 Mb/Sec half duplex legat cu crossover-direct merge legatura ftp, ngrab etc. dar DBox II - Bootmanager nu vrea, prin router merge.... mai incerca cu alte calculatoare/placa retea/ cu sau fara router dar fara firewall si eventual fara antivirus (unele au firewall). Daca ai XP cu servicepack ai si firewall .
    Loui.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,324
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci folosesc un laptop XP pro sp2 si firewall este dezactivat.
    Am incercat si cu alt PC tot cu XP dar un Pentium 3 cu com pe el si nu am reusit.
    Alt program inafara de DBox II - Bootmanager nu cred ca este. O sa mai incerc sa vad ce pot face.
    Merci.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    762
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BABANOVAC1980 View Post
    Alt program inafara de DBox II - Bootmanager nu cred ca este. O sa mai incerc sa vad ce pot face.
    Merci.
    Cu Hallenberg ( D-BOX Imageflashingassistent Version 2.3.1 Multilanguage) merge 100% . Esti sigur ca ai pus Imigiul bun ? 1X sau 2X ?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pui configuratia asta:
    IP la PC:
    192.168.0.2
    255.255.255.0
    192.168.0.1 Dbox2
    192.168.0.1 - Bootmanager
    Daca n-o ia, bati in boot manager boot net si dai enter. Alegi image 2x1 pentru nokia dbox2. bafta

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La DBox II - Bootmanager trebuie sa ai legatura "ethernet" (10Mb/sec HalfDuplex, normal sau crossover) si serial (com 1/2) tip nullmodem, ar fi bine sa incerci la un sistem care a fost incercat deja.
    Loui.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Windows XP trebuie sa folosesti patch-ul pe care l-am pus aici http://rapidshare.com/files/55339203/svc.rar,sa faci modificarile de la punctul 3 al patchu-lui si apoi sa dai restart la windows.Sa ne spui daca ai reusit.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca zice "kein System" nu e pierdut dboxul! Se poate salva cu bootmanager.
    Daca incurci image, adica in loc de 1xi pui 2xi nu se intimpla nimic grav, ci apare doar din nou acel "kein System".

    Ce zice @loui-dbox e important 10Mb/sec HalfDuplex si neaparat Crossover daca ai facut legatura directa intre PC si dbox

    Despre acel patch de windows nu am auzit nimic, nu am avut nevoie de el.

    Comanda "boot net" mentionata de @chris-walter e de mare ajutor daca nu reusesti sa flashui "normal".

    IP sa fie din aceasi clasa si firewall OFF !

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,324
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit dar ffff greuuuu de duminica ma chinui...
    Am pus pachul; 10Mb/sec HalfDuplex... dar greu tare a acceptat sa vada imaginea.
    Am pus img BOZKURT1_V7_enigma si totul e ok.

    Multumesc la toti fac cinste

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma gindesc ca patchul ala are ceva cu setarile COM portului, altceva nu vad...
    Bine ca a mers. Bozkurt ala are niste culori in skins de orbesti. Se vede ca e turc. Mai are trandafirul ala la boot-are?

    Iti recomand power-board image !PB-2xI-ENIGMA-JFFS2-ONLY

    http://pb-images.elite.to/
    Ai acolo si o gramada de addons.

    PS: a reusit careva sa flash-uie cu Bootmanager de pe un pc cu VISTA

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,324
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.
    Initial am pus PB-Enigma DBox2 v5.0.6 dar face online update si din cate am inteles de pe saitul oficial si am testat si eu:
    Xml prase error: mismatsched tag at line 6
    e serverul down sau asa ceva...

    La BOZKURT1

    cvs stand 02.09.2007 kernel2.4.34 Emumanagment camd3 ,Mgcamd,Gbox inclusive das image ist tauglich für jedenEmu / shrink option im tmp Special Bozkurt1 menü Tuxbox Comander vlc player Bozkurt1 online keyupdater kein mmc suport! Image ist geeignet für avia500 und avia 600 2XI images kabel und sat xml ,s include image ist sehr stabiel !Füllstand bu durumdayken 93% Türkce menülü mfg BOZKURT1

    Si nu nu mai e trandafirul ala...
    PS. daca imi poti spune tu mai multe detalii despre eroare de la PB-Enigma ( Xml prase error: mismatsched tag at line 6)
    dar din cate am inteles eu nu ca nu stiu germana e lagat de server

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Paremi-se ca au schimbat adresele serverelor acuma vreo 2 saptamini.
    Daca le gasesc am sa te anuntz.

    Skinul e ok acum!

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am citit putin la ei pe forum si zic ca au ceva probleme care se vor rezolva in urmatoarele zile.
    Poti sa instalezi totul manual daca faci download de la adresa de mai sus.
    Offline update!

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,324
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut.
    partea cu offline update nu am inteles cum se procedeaza.
    Imi poti spune cum se procedeaza, cum se instaleaza plugin in ce folder emurile probabil in var/bin si restul...
    Tnx!

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc PB 506 pe un dbox2 nokia 2x si merge bine, am pus in box un SDcard de 64MB deci am loc destul pt. plugins, emu, skin, etc. Am vazut si eu problema cu online update dar e foarte simplu si cu offline: copiezi addon(.tar.gz) in ./tmp mergi la offline update acolo apare in lista si install.
    Loui.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top