Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    thailand
    Posts
    592
    Posts Thanks / Likes

    Default dream box with positioner


    before i was using my db with f1 to move the dish but had to mess about with 3 remotes when i wanted to change sat but now i have a wavecom positioner hockt up to db they are well cool now i only use 1 remote and my f1 is in cuberd reckamend wavecom 100%

  2. #2
    canine consultant Expert
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    over the Hill, and down the road
    Posts
    1,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by big pimpin View Post
    before i was using my db with f1 to move the dish but had to mess about with 3 remotes when i wanted to change sat but now i have a wavecom positioner hockt up to db they are well cool now i only use 1 remote and my f1 is in cuberd reckamend wavecom 100%
    were all very sorry, but could you provide an english translation, to your problem.. If you have a problem,, No wait, I,ve read it again, and your the problem.
    regards from OZ bassett

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    thailand
    Posts
    592
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bassett View Post
    were all very sorry, but could you provide an english translation, to your problem.. If you have a problem,, No wait, I,ve read it again, and your the problem.
    no problem apart from you been a wanker

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by big pimpin View Post
    before i was using my db with f1 to move the dish but had to mess about with 3 remotes when i wanted to change sat but now i have a wavecom positioner hockt up to db they are well cool now i only use 1 remote and my f1 is in cuberd reckamend wavecom 100%
    so what's the question? or this is simply your own assessment and recommendation for wavecom to couple up with dreambox users?
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    thailand
    Posts
    592
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph View Post
    so what's the question? or this is simply your own assessment and recommendation for wavecom to couple up with dreambox users?
    no ? just my own recommedation of this postioner this is new to me wish i had got 1 years ago and just to say that this model works very will with db if there is better out there then you can name the model

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stab or Motek.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    May 2006
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by big pimpin View Post
    no ? just my own recommedation of this postioner this is new to me wish i had got 1 years ago and just to say that this model works very will with db if there is better out there then you can name the model
    how much did it cost u for the new positioner?
    cheers,,,dave

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by davidss1 View Post
    how much did it cost u for the new positioner?

    http://www.eldsat.com/catalog/produc...794fe1b0387797


    Follow The Above Link

    We Have Plenty Of Stock


  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    May 2006
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by PhuketSatellite View Post
    http://www.eldsat.com/catalog/produc...794fe1b0387797


    Follow The Above Link

    We Have Plenty Of Stock

    hi m8,,,can u show a pic of the connections for this unit so i can understand more?,,thnx
    cheers,,,dave

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by davidss1 View Post
    hi m8,,,can u show a pic of the connections for this unit so i can understand more?,,thnx
    Install is very simple 5 min job

    LNB cable from your dish goes to the back of postioner
    Small LNB cable from Postioner goes into back of DM LNB

    4 Wires from your dish motor normally Green White Grey Black
    plug into the back of Wavecom

    Green = M1
    White = M2
    Grey = Sensor
    Black = GND

    Thats it then use the menu in ur dreambox to move the dish

    A baby could do it


  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by PhuketSatellite View Post
    Install is very simple 5 min job

    LNB cable from your dish goes to the back of postioner
    Small LNB cable from Postioner goes into back of DM LNB

    4 Wires from your dish motor normally Green White Grey Black
    plug into the back of Wavecom

    Green = M1
    White = M2
    Grey = Sensor
    Black = GND

    Thats it then use the menu in ur dreambox to move the dish

    A baby could do it

    yep also move the dish very fast
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    thailand
    Posts
    592
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    yep also move the dish very fast
    they will also work with f1 very very easy to use

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top