Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    United Kingdom
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default need help for ( SKY WORLD VIPER )


    LELLO DEAR FIREND

    INEED THE NEW SOFTWARE FOR SKY WORLD VIPER TO OPEN MULTIVESIONS SO PLEASE HELP ME AND GUID ME

    THANX ALOT WATING FOR U R REPLAY BY
    Hello dear I am Rohani From Great Afghanistan

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Quetta Pakistan
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hello Friend,


    SKYWORLD VIPER.zip



    Farukh Khawaja

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    United Kingdom
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khawaja007
    Hello Friend,


    SKYWORLD VIPER.zip



    Farukh Khawaja
    Dear sir Farokh Thanx alot

    But I have Download the same file from www.newprog.net there is some problem with this file becouse it is not opening and also I have upgrad the file of supermax 6500 CI and know the problem is that the reciver is not showing the ( key code ) menu so please till me about the passward to open code menu and also the same software I have upgrad to supermax 6500 CI it stops working and not showing menu please till about these to recivers prblems thanx once agian
    wating for u r replay by
    Hello dear I am Rohani From Great Afghanistan

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    United Kingdom
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khawaja007
    Hello Friend,


    SKYWORLD VIPER.zip



    Farukh Khawaja
    Dear sir Farokh Thanx alot

    But I have Download the same file from www.newprog.net there is some problem with this file becouse it is not opening and also I have upgrad the file of supermax 6500 CI and know the problem is that the reciver is not showing the ( key code ) menu so please till me about the passward to open code menu and also the same software I have upgrad to supermax 6500 CI it stops working and not showing menu please till about these to recivers prblems thanx once agian
    wating for u r replay by
    Hello dear I am Rohani From Great Afghanistan

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Quetta Pakistan
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hello,

    Supermax 6500CI and SKy VIPER have the Same board Configration.so their SOFTWARES supports each other.

    Activation Code Procedure........

    GO TO MANU PRESS 6382 CODE MANU WILL APPEAR
    PRESS TV/RADIO BOTTON TO RESET THE CODES



    Farukh Khawaja

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    United Kingdom
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by khawaja007
    Hello,

    Supermax 6500CI and SKy VIPER have the Same board Configration.so their SOFTWARES supports each other.

    Activation Code Procedure........

    GO TO MANU PRESS 6382 CODE MANU WILL APPEAR
    PRESS TV/RADIO BOTTON TO RESET THE CODES



    Farukh Khawaja
    Hello Dear sir

    the Problem is with Viper file it is not going to be downloaded and when I try to Download it so it has downloaded 100% but it was not opning I dont know I think the problem is with uploading so please till me one onther website to fined the file of VIPER and sir I have downloaded the file of supermax 6500 CI into the VIPER the problem is that the Reciver is not Capchring the chinals so please till about the working file
    thanx alot for u r Replaying please sir replay me once agian and alos till me when u well be online on MSN thanx alot and by
    Hello dear I am Rohani From Great Afghanistan

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WHERE IS VIPER 007?
    By georgekamal in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 30th August 2006, 04:41
  2. Masood Please help for Sky World (viper)
    By Afzalnajaf in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 18th July 2006, 00:10
  3. Replies: 5
    Last Post: 15th April 2006, 22:08
  4. HI ALL: IS ANY DSR=2 SKYWORLD VIPER?
    By anival in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 8th August 2005, 21:22
  5. Need help for supermax 6500 CI and sky world VIPER
    By Rohani in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 16th June 2005, 19:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top