Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: tps pe yumatu?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Smile tps pe yumatu?

    SALTARE FRATILOR.o intrebare la marire,va rog,se poate vedea tps pe yumatu?ORI PREMIERE,multam tare nealcos si o zi buna.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by palinca de bihor View Post
    SALTARE FRATILOR.o intrebare la marire,va rog,se poate vedea tps pe yumatu?ORI PREMIERE,multam tare nealcos si o zi buna.
    in mod normal da dar deocamdata tps este down pe clonele truman , premiere merge si face si au . poti posta in sectiunea globo deoarece si globo si yumatu sunt clone truman . si specifica si ce model de receptor ai ( mx , mx plus , iq etc )

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multam tare frumos.o zi buna

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    in mod normal da dar deocamdata tps este down pe clonele truman ,
    SBCL cu vPlug .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am terminat pe-al meu yumatu mx fta.adica cred ca este in coma nu mai face nimic.pe display nu mai indica nimic iar daca reusesc sa pun un soft se descarca pina pe la vreo 85 % dupa care scrie transmisiune eronata.daca amu cine trecu prin aste baiuri si poate a ma ajuta ,tare mare multamita.hai sa traim

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ia legatura cu crybaby si cred ca te poate ajuta cu un sfat , cred ca la acest tip de receptor se poate folosi jtag

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top