Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Brasov-Brasso-Kronstadt
    Posts
    622
    Posts Thanks / Likes

    Default Gemini 4.0 + Gbox2.25 c + Keys

    - am instalat pe DM7020 Gemini 4.0
    - am copiat fisierele GBox2.25c in directoarele corespunzatoare si am schimbat atributele in 755
    - am luat SKB pt Gemini evening edition, si am copiat tot directorul keys din arhiva in directorul keys de pe DM7020

    antena este pe 19,2 si as dori sa vad Premiere si D+, dar din pacate nu le deschide

    intrebari:
    - Gbox-ul trebuie cumva "pornit" ?
    - am actualizat key-le pt D+ in fisierul Nagra2 ?
    - si acest fisier trebuie sa aiba atributul 755 ?

    mersi !
    4w,1w,5e,13e - humax II (triax 1.1m)
    39e - dm7020, echo790 (0.85m) BV
    2 coship-uri dolce in dulap

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Brasov-Brasso-Kronstadt
    Posts
    622
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amadeus View Post
    - am instalat pe DM7020 Gemini 4.0
    - am copiat fisierele GBox2.25c in directoarele corespunzatoare si am schimbat atributele in 755
    - am luat SKB pt Gemini evening edition, si am copiat tot directorul keys din arhiva in directorul keys de pe DM7020

    antena este pe 19,2 si as dori sa vad Premiere si D+, dar din pacate nu le deschide

    intrebari:
    - Gbox-ul trebuie cumva "pornit" ?
    - am actualizat key-le pt D+ in fisierul Nagra2 ?
    - si acest fisier trebuie sa aiba atributul 755 ?

    mersi !

    intre timp am pornit Gbox-ul ... dar din pacate D+ si Premiere tot nu a porni
    4w,1w,5e,13e - humax II (triax 1.1m)
    39e - dm7020, echo790 (0.85m) BV
    2 coship-uri dolce in dulap

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza MGcamd daca vrei 19.2E ...

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Brasov-Brasso-Kronstadt
    Posts
    622
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Instaleaza MGcamd daca vrei 19.2E ...
    ok, instalez si MGCamd, dar partea cu key-le nu le inteleg ... si la acest emu trebuie sa pun keyle ..

    poate imi explicati ...


    mersi
    4w,1w,5e,13e - humax II (triax 1.1m)
    39e - dm7020, echo790 (0.85m) BV
    2 coship-uri dolce in dulap

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amadeus View Post
    ok, instalez si MGCamd, dar partea cu key-le nu le inteleg ... si la acest emu trebuie sa pun keyle ..

    poate imi explicati ...


    mersi
    si cu cele de digi ce facusi?le-ai sters?

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Brasov-Brasso-Kronstadt
    Posts
    622
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus MGCamd 1.24
    am editat Softcam.key, am pus cheile noi pt Premiere si D+, drepturi 755

    ... tot nix ...

    un sfat ?
    4w,1w,5e,13e - humax II (triax 1.1m)
    39e - dm7020, echo790 (0.85m) BV
    2 coship-uri dolce in dulap

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand ai instalat MGcamd (sper ca ai facut-o direct in dream), in fisierul conf original aveai toate indicatiile necesare. E cel mai simplu cam, daca dreamul iese pe net si daca ai pus ip-urile cum trebuie in conf, trebuie sa mearga din prima. Alta varianta e sa pui o imagine care contine deja Mgcamd si gbox preinstalate, cum ar fi cele "special edition" de la satandream.com (ieri a aparut versiune noua pentru 7000, azi pt 7020 si probabil in weekendul asta vor apare si pentru restul).
    Daca tot nu-i dai de cap, cauta-ma duminica seara pe mess, pana atunci sunt plecat.

    Vezi aici un screenshoot: http://www.satandream.com/wbb2/attac...chmentid=10554

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma lamureste si pe mine vreunul din expertii de pe aici daca premiere (sau premiere star) merge cu key cu vreo versiune de gbox (am mai intrebat acest lucru in alte topicuri, dar nu mi-a raspuns nimeni concret) ?

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu gboxul nu merge .....inca !

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default Salutari la toti

    Am o interbare.Am Dreambox 7020 .am pus keyle pentru Gc dar nu deschide programele romanesti. Va rog cine imi da si mie explicati daca se poate vedea romanii pe 97w ce am de facut si cum.Va multumesc.Gicu.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Gicus View Post
    Am o interbare.Am Dreambox 7020 .am pus keyle pentru Gc dar nu deschide programele romanesti. Va rog cine imi da si mie explicati daca se poate vedea romanii pe 97w ce am de facut si cum.Va multumesc.Gicu.

    Tu stai in America? Vad ca pe 97w exista un singur post romansesc TVR Intl (pe 11936 H 20000 3/4) care conform http://www.lyngsat.com/galaxy25.html este fta, deci pentru a-l vedea ai nevoie de un receptor fta si o antena care sa prinda satelitul respectiv.

    In ceea ce priveste prima ta problema, nu inteleg ce vrei, despre ce programe vorbesti si de pe care satelit? Stiu ca sunt unele programe romanesti care se vad in America insa nu stiu nimic despre ele.
    Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top