Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 128
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default Pansat 250sm nu vede transponderul 12053

    Folositi acest thread doar pt discutii referitoare la Pansat 250sm. Orice nou thread deschis pe tema aceasta va fi mutat in aceasta sectie.

    Am incercat 2 Pansat 250 SM pentru G25Ku pe o instalatie care functioneaza cu alte modele. Transponderul 12053 V 22000 are quality 0 indiferent ce-i faci. Intra TVRi pe 11937, intra Pink-uri, face autoroll dar RSC-urile nu se put vedea, pur si simplu nu intra.
    Aviz deci celor ce au de gind sa-si cumpere asa ceva.
    Daca cineva are o idee ce pot sa-i mai fac, va rog sa-mi ziceti. Am incercat si direct, fara diseqc, intra 87 de canale dar nu rsc. Lista de canale pentru 250 inca nu exista. Am incercat s-o editez pe cea existenta dar e format .bin si inca nu exista editoare (gen channel master). Am dat blind scan - nimic.
    Multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o idee tampita dar care poate merge, alege un alt satelit liniar, ca de ex T6/KU sau altceva si incearca sa dai scan la ala, eu la 3500 am dat din gresala la T6/KU- sunt chior si am confundat T5 cu T6 (parca) si a mers, mi-au aparut toate rsc-urile, doar tvri nu a vrut si am dat edit TP si i-am bagat coordonatele. Pare a fi un bug la tine

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3gjc View Post
    o idee tampita dar care poate merge, alege un alt satelit liniar, ca de ex T6/KU sau altceva si incearca sa dai scan la ala, eu la 3500 am dat din gresala la T6/KU- sunt chior si am confundat T5 cu T6 (parca) si a mers, mi-au aparut toate rsc-urile, doar tvri nu a vrut si am dat edit TP si i-am bagat coordonatele. Pare a fi un bug la tine
    multumesc, am incercat, nu merge.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat cu alta boxa care are rsc-urile in lista daca merge pe antena ta? si vezi pe ce frecventa merg. la mine iti spun si gc si dn nu le prind pe frecventele originale sau normale ,sunt deviate cu cateva sute,si mereu trebuie sai dau blind scan,nu merge nici o lista .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cerna View Post
    ai incercat cu alta boxa care are rsc-urile in lista daca merge pe antena ta? si vezi pe ce frecventa merg. la mine iti spun si gc si dn nu le prind pe frecventele originale sau normale ,sunt deviate cu cateva sute,si mereu trebuie sai dau blind scan,nu merge nici o lista .
    cerna, am incercat ce mi-ai zis inca din postul precedent.
    am modificat 12053, 12054 etc si in jos si nimic. TVRI intra pe 11937. am facut diferenta fata de 11867 dupa care m-am jucat cu 12053. nimic.
    pe aceeasi configuratie, pansat 2800 merge, semnal 55%.
    blind scan intoarce canale de bell daca trec prin diseqc sau nu intoarce nimic daca leg cutia direct la lnb de romani.
    repet, intra 87 de canale de pe telstar 5, si polarizare verticala si orizontala, deci nici de asta nu pot sa ma leg - ca ar intra doar H.
    si eu banuiesc ca 12053 e prost declarat intr-o functie.
    multumesc.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by annna View Post
    cerna, am incercat ce mi-ai zis inca din postul precedent.
    am modificat 12053, 12054 etc si in jos si nimic. TVRI intra pe 11937. am facut diferenta fata de 11867 dupa care m-am jucat cu 12053. nimic.
    pe aceeasi configuratie, pansat 2800 merge, semnal 55%.
    blind scan intoarce canale de bell daca trec prin diseqc sau nu intoarce nimic daca leg cutia direct la lnb de romani.
    repet, intra 87 de canale de pe telstar 5, si polarizare verticala si orizontala, deci nici de asta nu pot sa ma leg - ca ar intra doar H.
    si eu banuiesc ca 12053 e prost declarat intr-o functie.
    multumesc.
    si pe ce tp sunt rsc-urile la 2800?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cerna View Post
    si pe ce tp sunt rsc-urile la 2800?
    12053 V, 22000

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a rezolvat, fara logica, la noroc. multumesc cerna, ai fost cel mai aproape.
    au intrat rsc pe 11947 v 22000. problema era ca atunci cind editai frecventele, quality era tot la zero. atunci le-am declarat pe toate din3 in 3 crescator si descrescator fata de 12053 si am scanat.
    cum spuneam, e un receiver nou cu o gramada de bug-uri dar merge ok pentru rcs.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by annna View Post
    s-a rezolvat, fara logica, la noroc. multumesc cerna, ai fost cel mai aproape.
    au intrat rsc pe 11947 v 22000. problema era ca atunci cind editai frecventele, quality era tot la zero. atunci le-am declarat pe toate din3 in 3 crescator si descrescator fata de 12053 si am scanat.
    cum spuneam, e un receiver nou cu o gramada de bug-uri dar merge ok pentru rcs.
    Anna,
    am o problema similara cu un FLU pe care l-am clonat intr-un Pansat2700. Pe lista initaila de sateliti am avut doar cei doi DN, am introdus T5, am pus datele de la cei doi transponderi si pe urma am bagat datele satelitului cu LNB Universal1 ... etc. Nu am semnal deloc la nici unul dintre transponderi , quality este ZERO. Cand dau un blind scan , i-mi aduce toate canalele de pe DN la frecventa de 20,000 ... Este legat prin DisQ intrarea 3, asa cum a fost si inainte. Antena nu este miscata, cand leg celalalt FLU TVRi merge OK , este setat tot pe DisQ #3. Am copiat toate datele Transponderilor de pe FLU axact pe Pansat2700 .... tot no are semnal deloc ! Zero Quality ? O sa incerc deseara sa ma joc un pic cu frecvenetele ... tu ai introdus mai multe TP's cu frecvente din trei in trei .... crescatoare incepand de la 12053 ?

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema am avut-o si eu pe FLU convertit in 2700. Desi TP-ul era in lista, Quality era 0. Am incercat ceea ce a spus anna, cu 11947, nu a mers, am dat un Blind Scan si a reaparut tot ca 12053. Si merge.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by callatis View Post
    Aceeasi problema am avut-o si eu pe FLU convertit in 2700. Desi TP-ul era in lista, Quality era 0. Am incercat ceea ce a spus anna, cu 11947, nu a mers, am dat un Blind Scan si a reaparut tot ca 12053. Si merge.

    ai incarcat lista aia cu canale sau ai introdus datele TP'ului manual ?

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by VXP25 View Post
    ai incarcat lista aia cu canale sau ai introdus datele TP'ului manual ?
    BLIND SCAN, scrie mai sus

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by callatis View Post
    BLIND SCAN, scrie mai sus

    sorry man, eu nu prea ma am cu termenii astia. incerc sa invat. acum i-mi pare rau ca am cumparat Fortec (FLU), pe banii aia puteam sa cumpar un Pansat3500. Asa e cand asculti de altii care nu stiu ce vrobesc.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by VXP25 View Post
    sorry man, eu nu prea ma am cu termenii astia. incerc sa invat. acum i-mi pare rau ca am cumparat Fortec (FLU), pe banii aia puteam sa cumpar un Pansat3500. Asa e cand asculti de altii care nu stiu ce vrobesc.
    Nu-i bai. Multi au luat plasa cumparand receivere ieftine doar ca sa salveze niste bani. Durerile de cap vin atunci cand vezi ca producatorul nu ofera suport atat de repede, precum cele un pic mai scumpe.

    Blind Scan e o optiune pe care o gasesti acolo. Sunt la munca, nu pot sa-ti spun exact unde e. Dar nu se poate sa n-o vezi.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Quote Originally Posted by callatis View Post
    Aceeasi problema am avut-o si eu pe FLU convertit in 2700. Desi TP-ul era in lista, Quality era 0. Am incercat ceea ce a spus anna, cu 11947, nu a mers, am dat un Blind Scan si a reaparut tot ca 12053. Si merge.

    calltis,

    dau blid scan, selectez T5 si gaseste o gramada de transponderi , toti pe 20,000 cu canalele de la Dish. Cablul vine de la Disq cu trei intrari. LNB-ul de la Romani este legat pe intrarea #3 cea care este selectata si in setarea satelitului. Chiar acum m-am data jos de pe casa si am verificat inca o data - este intrarea 3 intradevar. cand leg celelalt receiver FLU merge OK TVRi cu setarea pe #3. De fapt folosesc exact acealeasi setari si aici. si tot le mix up ... ce poate fi de vina ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top