Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax II de la Digi

    nu mai stiu ce sa i fac se blocheaza in momentul cand schimb canalul ca sa revina trebuie scos din priza . Si o face cam din 10 in 10 minute .Semnal este cam de 80/ stie cineva ce trebuie sa i fac ?

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica in Meniu/Sistem si jocuri/Stare/ ce versiune software are receptorul. Cred ca cea mai recenta este BRFSNA 1.00.10. Daca ai o versiune mai veche incearca update de software.
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sky's the limit View Post
    Verifica in Meniu/Sistem si jocuri/Stare/ ce versiune software are receptorul. Cred ca cea mai recenta este BRFSNA 1.00.10. Daca ai o versiune mai veche incearca update de software.
    da asta o are 1.00.10 din 26/04/2007

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Factory reset, iar daca nu vrea nici asha... inapoi la furnizor.
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sky's the limit View Post
    Factory reset, iar daca nu vrea nici asha... inapoi la furnizor.
    ia m dat de ma doare deja degetu de la telecomanda . multumesc pt. ajutor !.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi poate explica cineva de ce pe receiver hyundai 1160 gasesc la scanare radio timisoara intelsat 1002 - 12380 / 28000 iar cu humax II+ pe acelasi offset nu am semnal pe tp-ul mentionat,la scanare logic negasind niciun post
    tkx

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top