Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34

Thread: Problema cu ss2

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Angry Problema cu ss2

    Asa cum zice titlul mesajului am o problema cu PC-ul si cu placa skystar2 PCI.Am cumparat-o de vreo 3 ani si am folosit-o fara probleme pana cand mi-am schimbat PC-ul(cu 1 luna in urma).Acum dupa ce am instalat tot ce era necesar(drivers,codecs,..etc) calculatorul a ramas blocat a trebuit sa-l restartez de la butonul restart.Dupa ce am tot instalat si dezinstalat cele mentionate mai sus pe langa faptul ca nu functiona nimic s-a mai blocat si windows-ul(xp si vista pe ecranul care apare la pornire).In final am decis sa scot ss2 de pe placa baza si totul a revenit la normal.Mai mult de atat am facut o proba cu pc-ul unui amic si totul ok..Am tot citit prin internet si nu am gasit solutie.Multi comenteaza ca poate sa fie o incompatilbilitate cu placa baza si ca aceasta din urma se poate arde dar nu stiu ce sa cred.Configuratia pc-ului este urmatoarea:

    XP professional sp2/windows vista ultimate

    procesator: dual core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4200+

    placa baza: Gigabyte GA-M61P-S3

    chipset: nVIDIA nForce 6100-430, AMD Hammer

    placa video :NVIDIA GeForce 7600 GT

    bios: Award Modular

    memoria ram: 2048 MB

    Daca stie cineva vreo solutie multumesc anticipat.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai citit aici? http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=25591
    Si eu as zice ca-i incompatibilitate cu MB, altceva nu vad ce-o putea fi.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspuns.Am cititit si nu am gasit modelul dar se vede ca exista multe placi incompatibile.Poate apare vreo solutie pana la urma.

  4. #4
    ............... Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    44*.28
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by john201 View Post
    Multumesc pentru raspuns.Am cititit si nu am gasit modelul dar se vede ca exista multe placi incompatibile.Poate apare vreo solutie pana la urma.
    Incearca sa o instalezi in alt slot de pci.
    Din cate stiu placa de baza are doar 2 sloturi pci ,sper ca nu ai montat-o in primul?

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are 4 sloturi si primul este ocupat cu altceva si am incercat in toate dar fara rezultat.Cu sandra 2005 apar aceste date de PCI:


    PCI (6h) : PCI 32-bit +5V +3.3V PME i2c/SMBus Full-Length Used
    PCI (7h) : PCI 32-bit +5V +3.3V PME i2c/SMBus Full-Length Available
    PCI (8h) : PCI 32-bit +5V +3.3V PME i2c/SMBus Full-Length Available
    PCI (9h) : PCI 32-bit +5V +3.3V PME i2c/SMBus Full-Length Available

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca nu ai mai dat nici un raspuns daca ti-a mers sau nu, dar eu oricum o sa-ti dau un sfat:

    Instaleaza Windows-ul pe curat, si apoi baga direct driverele ss2, fara alte drivere, si apoi vezi daca merge si cum merge.

    Apoi, ia fiecare driver in parte si instaleaza-l (asta in cazul in care nu ti se blocheaza cand ai numai driverul ss2 instalat).

    Si daca nici asa nu merge, incearca un update de BIOS, si vezi ce si cum.

    Bafta!

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo de probleme cu ss2, eu am un ss2 rev 2.3c pe un ASUS A7N8X-X si merge ok pe win xp cu sp1 insa daca pun xp cu sp2 imi tot agata procesorul( apar acele spike-uri in monitorul de la task manager si mi se blocheaza mouse ul pe ecran din 2 in 2 secunde) pe langa ss2 mai am o placa de retea cu care intru pe net si mi am zis ca o fi un conflict intre cele 2 placi de retea(pt ca si ss2 ul e detectat ca si placa de retea) si am umblat la setari, am dezactivat protocolul tcpip pt ss2, am dezactivat firewall ul , am pus o versiune mai noua de direct x am mai incercat si alte 2 versiuni de xp cu sp si la fel..insa cu win xp sp1 si sp2 instalat ca update e totul ok...nu mi dau seama de unde poate fi..poate imi da cineva ceva idei noi pe unde sa mai caut ca deja am intors windows ul pe toate partile

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am patit la fel cu SP2, toata treaba a fost pana la urma de la driverele placii grafice, placa de sunet si placa de baza...ciudata treaba cu Windows-ul asta

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rand multumesc pentru raspunsuri.Sincer sa fiu am fos putin cam ocupat si pe alta parte m-am enervat pe pc-ul meu (saracutzul de el) cu toate problemele de la ss2 si nu am mai incercat nimic pana ieri dar tot fara rezultat.Windows-ul l-am instalat cu putin timp in urma atat xp-ul cat si vista.Am reusit ieri sa instalez driverele si sa aung cu procesul la final dar in secundele urmatoare s-a blocat, l-am restartat si s-a blocat din nou pe ecranul de initziere unde apare sigla de windows.In momentul incare am scos ss2-ul totul a revenit la normal.
    Last edited by john201; 9th September 2007 at 16:59.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai facut cum am zis eu?

    Daca da, si tot s-a blocat, atunci inseamna ca ai un driver care nu este compatibil cu placa ta...sau vezi BIOS-ul.

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti asigna in bios intreruperile pe sloturile PCI ?
    incearca cu alta placa video si/sau dezactiveaza deviceurile onboard ( sunet / retea etc ) .

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat windows-ul curat si imediat dupa instalare am instalat driver-ul de la ss2.Am terminat procesul si la cateva secunde s-a blocat pc-ul fara sa mai pot face ceva.L-am restartat dupa care am verificat ss2 la dispozitive si aparea Technisat ss2... dar cu triunghiul galben care avertizeaza ca dispozitivul nu functizioneaza bine.Am incercat sa actualizez drive-ul dar nu am putut,am cautat in c/windows/system32/driver si am gasit SkyNet.sys deci se presupune ca driver-ul era instalat.Am dezinstalat totul si am luat-o de la capat dar nu s-a remediat nimic,aceleasi manifestari -blocaj-.Placa de baza are din cate stiu eu integrata placa video dar am si una separat pe care lo folosesc si am facut proba fara ea dar degeaba.
    Last edited by john201; 10th September 2007 at 00:28.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acuma iti voi da un sfat, dar sa nu te superi pe mine:

    Incearca Ubuntu Linux, si vezi ca are un program numit kaffeine, faci cu el ce faci si cu ProgDVB, si vezi daca ala iti vede placa SS2.

    Este si asta o solutie, si merita sa incerci.

    O seara buna.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai linistit ca nu am de ce sa ma supar si iti multumesc pentru raspunsuri.Probabil ca o sa incerc cu Ubuntu Linux dar mai astept putin sa vad daca pot rezolva ceva cu windowsul (sa-mi mai alterez putin nervii hahaha).

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat si alte versiuni de driver ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top