Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default DolceTV pe Dreambox 7020

    Salut,

    Scurt si la obiect:
    se da un 7020,imagine Nabilo v07,gbox 2.1 (sau 2.25).
    am gbox centre v1.4.7,intru la Toolset,NDS,unde pun seriile de la card si de la receiver,luate de pe screen,menu Dolce receiver.

    serial box:00182518xxxx
    serial card:003688xxx

    Ce numere treba sa pun in acel menu ?
    Cartela merge ok in receiver-ul de Dolce,abonament platit.
    Gbox merge ok in telnet,il vad ,dar la initiere imi da "slot1-card init failed" pe osd.

    Multam...
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi tutorialul de pe www.rdi-dreambox.com, sectiunea HowTo.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SatWien,multam de raspuns.

    Sa inteleg ca folosind acea NDS functie din Control ,nu merge !?
    Numai folosind acele combinatii de pe rdi-dreambox ?

    multam...
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si functia aia, dar nu se salveaza in dream, trebuie sa pui setarile de la zero dupa fiecare reboot. Incomod, ineficient ... si totusi nu s-a ocupat nimeni de bugul asta. Dar pt a fi cinstit, ultima data cand l-am testat eram pe GP 3.20, parca. Poate intre timp au rezolvat ceva.
    Revenind la subiect, in tutorialul de acolo o sa gasesti tot ce-ti trebuie, e foarte bine scris.
    Nu te grabi sa dai prea multe linii, o sa ai si tu si partenerii freezuri enervante.
    Happy Sharing!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dolce nu merge citit cu gbox. Doar cu newcs sau cccam.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tdani View Post
    Dolce nu merge citit cu gbox. Doar cu newcs sau cccam.
    Am incercat acel how-to din pdf,totul ok,dar cand fac restart si dau 'blue button' nu am nici un script in Nabilo.

    In schimb il am in Gemini v4...am imagine ...lumina !

    Multam la toti for help


    Ok,si cu CCcam cum se procedeaza!?
    Multam...
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rolion View Post
    Am incercat acel how-to din pdf,totul ok,dar cand fac restart si dau 'blue button' nu am nici un script in Nabilo.In schimb il am in Gemini..dar nu lumina pe tv...inca

    Ok,si cu CCcam cum se procedeaza!?
    Multam...
    Ah, am uitat. Nu merge decat cu CCCam 1.7.1 sau mai vechi. Calculezi boxkey ca in tutorial si il pui in CCcam.cfg

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze pentru multiple editari !
    da.merge.

    am scapat de patratelele de la MAX ! !
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca vrei sa ai card local si in CCcam si in Newcs/cs2/gbox, singura varianta e sa iei linia din NewCS in CCcam (o linie N: in ccccam.cnf). Daca vrei card local in CCcam, atunci trebuie sa renunti la gbox. Ambele variante sunt stabile si functioneaza bine.

  10. #10
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Daca vrei sa ai card local si in CCcam si in Newcs/cs2/gbox, singura varianta e sa iei linia din NewCS in CCcam (o linie N: in ccccam.cnf). Daca vrei card local in CCcam, atunci trebuie sa renunti la gbox. Ambele variante sunt stabile si functioneaza bine.
    Dupa cum sigur stii mult mai stabil e GBOX
    Jos cu cccam-ul

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top