Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Thread: Tps

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default Tps

    Cum faceti voi sa faceti autoupdate la TPS.Pe ce canal merge si pe ce camuri?De cate ori trebuie sa incarc softul?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Ceausescu View Post
    Cum faceti voi sa faceti autoupdate la TPS.Pe ce canal merge si pe ce camuri?De cate ori trebuie sa incarc softul?
    Pe DiabloCam mergeAU cu Stealth208, pe fregventa 10873 V27500 3/4; France4 sau 5.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    saru'mana! N-am diablo

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel si pe SS2 ,pe France 5 ,cu ultimele versiuni de v-plug.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Ceausescu View Post
    saru'mana! N-am diablo
    da, da' n'ai nici AU
    Spune ce ai , si primesti raspuns .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Echolite cum ar trebui procedat pt TPS ?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tupilus View Post
    La Echolite cum ar trebui procedat pt TPS ?
    Simplu, trebuie sa ai un soft recent, de exemplu 2.92 si un softcam bun. Vezi pe aici:
    http://www.np-ulc.net//index.php?&di...eiver/Echolite
    Pui pe M6 Music Black sau pe oricare post de pe 10873 V 27500, astepti pana apare pe ecran codat, schimbi canalul, apoi poti vedea orice post din tps pana a doua zi cand trebuie sa repeti operatiunea de mai sus.
    Gigel


  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Simplu, trebuie sa ai un soft recent, de exemplu 2.92 si un softcam bun. Vezi pe aici:
    http://www.np-ulc.net//index.php?&di...eiver/Echolite
    Pui pe M6 Music Black sau pe oricare post de pe 10873 V 27500, astepti pana apare pe ecran codat, schimbi canalul, apoi poti vedea orice post din tps pana a doua zi cand trebuie sa repeti operatiunea de mai sus.
    PE KAON merge?
    pls detalii

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai folosesc kaon de vreun an insa dupa cele scrise aici se pare ca merge:
    http://world-sat.info/forumdisplay.php?f=15
    Gigel


  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Excelenta chestia! Merge intr-adevar la Echolite actualizarea cheilor la TPS,pe tp 10873 V.Exista vreo modalitate similara si pt D+ sau Premiere de pe Astra ?

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai Face Tps Au? La Mine De Azi Dimineata Nu Mai Face...

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by salou View Post
    Mai Face Tps Au? La Mine De Azi Dimineata Nu Mai Face...
    nici pe globo 7010cr nu mai vrea cu ultimul soft 2.4.0

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe placa face in continuare AU pe 10873 V, France 5.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2007
    Location
    45°40”753 N-24°20”421 E
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by salou View Post
    Mai Face Tps Au? La Mine De Azi Dimineata Nu Mai Face...
    Pe ss2 face in cotinuare dar pe opticum 4100 tscr nu mai face.
    _________________________________
    Opticum4100TSCR ,Strong4355evo ,SkyStar2 Rev2.3, LNB Alps 0,6db ,Offset 2,00/1,80_fibra ,pozitioner diseq1.2 Moteck V-Box II ,Actuator SuperPowerJack 18"(75Est<->22West)

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    PE FRONT, CONTRA CRİZEİ
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    100% tps auto,d+,polsat 24 din 24 garantat numai cu redline cs-100x,cs-10x,18500pvr
    preia datele ce sunt trimise ın eter cu ajutorul satelitului turcsat 42 e,data transponder(fly stream)11466v22000---de 4 ani cu ajutorul acestor receivere se pot urmari pachetele mentionate m-ai sus non stop,ın acelaşi timp pe aceeaşi frecventa sunt transmise data soft,data chanel,new keys şi periodic se m-ai dau bonusuri(sex view,mct,cifra+, etc)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top