Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Suceava......sub rama hartii
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default athlon64+skystar 1

    Salut tuturor !
    Am reusit pana la urma sa imi schimb calculatorul mai putin placa skystar 1 si am intampinat o problema : Imaginea se vede ca si in reluare ,apar niste patratele mici pe imagine , ca si cum ar face morphing,sau mai bine spus ca si cum s-ar vedea prin ploaie cu orice program dvb. Daca stie cineva cum se rezolva problema il rog sa imi spuna.

    Am urmatoarea configuratie :
    placa baza socket 939 cu cipset nvidia nforce 4 ultra, procesor athlon64 3000+, 1Gb memorie , placa video HIS cu cip ati x600pro ,skystar 1.
    Multumesc .


    PS. pe iesirea videoout a skystar 1 se vede bine
    Si in softmode pe progdvb se vede bine.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru inceput debifeaza "bob mode" si incearca sa schimbi driverele video...
    f11

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Suceava......sub rama hartii
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am debifat bobmode si am schimbat si driverele,am mutat-o si in alt slot ....din pacate la fel


    ca sa mai incerc o descriere ,problema asta apare doar in zonele care cuprind miscare.Cred ca am vazut asa ceva si la unele tunere tv (ca niste benzi verticale cu pureci , ca un moire )

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu ce player se intipla asta,cu oricare? posibil din codecuri...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa ai si versiune Internet Expolre 6.0

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce legatura are internet explorerul? asta chiar ca nu o stiam...

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Suceava......sub rama hartii
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu AltDVB,cu ProgDVB....(in softmode cu ProgDVB merge bine ) am si IE si opera si ...
    tot nu merge

    pe alte forumuri se vorbeste ca nu se impaca cu nforce 4 ultra sau sli la mai multe tipuri de placi de baza nici cu ss1 nici cu ss2.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Suceava......sub rama hartii
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aruncati aici o privire
    http://64.233.183.104/search?q=cache...1+nvidia&hl=en

    si apoi spuneti ce e de facut .
    Daca as putea folosi AltDVB cu Skystar 1 in softmode poate nu m-ar deranja prea tare...

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Suceava......sub rama hartii
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HELP ! Please.....poate stie cineva cum pot face AltDVB sa mearga in softmode cu SS1 .

  10. #10
    altxro
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Salut ! AltDVB versiunea 1.x nu merge in softmode pe SS1...

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Suceava......sub rama hartii
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut .
    Asta inseamna ca versiunea 2.x merge in softmode cu ss1 ?

  12. #12
    altxro
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Yep ! V2.x o sa mearga in softmode (+ o sa stie si recording) !
    (inca nu e gata, dar sunt pe drumul cel bun)

  13. #13
    a6vip96
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default saL

    si au am intimpinat exact aceeasi problema cind miam luat amd 64 si eram disperat dar am rezolvat problema schimbind placa video iar acum am 2 placi una pt skystar1 cu care merge parabolica si alta pt sistem alta varianta nu aio sigur ca leam incercat pe toate cu bob mode cu de toate daca cumva gasesti o varianta mai buna anuntzama plzz

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Suceava......sub rama hartii
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alt-DVB & Skystar 1 & softmode & in curand...

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    B-N
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default SS1

    a6vip96 si cum faci ..schimbi placa video de fiecare data..?
    si a doua placa ce e..pe pci?

    Multumesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help with Skystar 2
    By Adie in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 24th December 2010, 11:22
  2. Vand Technisat Skystar 2 , Skystar 1
    By albatran in forum Shop
    Replies: 11
    Last Post: 30th September 2006, 18:05
  3. skystar 2 usb
    By cozmozs in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 13th December 2005, 16:44
  4. skystar 2
    By bila34 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 21st December 2004, 10:03
  5. skystar 2 vs skystar 1
    By khristian in forum Placi DVB
    Replies: 20
    Last Post: 20th May 2004, 00:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top