Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 46
  1. #1
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default Comutator diseq 8/1

    De unde pot sa cumpar si eu asa ceva ca nu prea se gaseste,am cautat aproape in tot bucurestiu si nu am gasit.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default salut!

    Exista asa ceva?Eu stiu ca este DIscq 2 in1 si 4 in 1.Poate te referi la multicomutator(multischalter) pentru un satelit la 8 televizoare dar asta e altceva.Tu vrei sa vezi 8 sateliti la un singur receiver?(pentru asta iti trebuie 2xDisecQ 4 in 1 si un Spaun 2 in 1)Spune exact ce vrei sa faci sau la ce te-ai gindit.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,exista diseq 8x1...si este 1.2,trebuie sa-l folosesti in receptor ca si cum ar fi pe motor...eu caut un diseq 1.1(2x1)si nu gasesc,daca nu am sa folosesc unul 8x1.

  4. #4
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bine,bine dar de unde gasim asa ceva?

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mmm....acum nu stiu unde sunteti voi,dar pe net sunt sigur la magazine on-line germania,belgia,spania...etc.aici unde sunt am gasit chiar unde stau(spania)...de prez nu stiu exact dar cred ca e vreo 40 euroi.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dati telefon la D&K , au avut asa ceva .

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Dati telefon la D&K , au avut asa ceva .
    Da este acolo de acolo am cumparat si eu am acasa de vre-un an am dat 110 ron

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by germanul View Post
    Exista asa ceva?Eu stiu ca este DIscq 2 in1 si 4 in 1.Poate te referi la multicomutator(multischalter) pentru un satelit la 8 televizoare dar asta e altceva.Tu vrei sa vezi 8 sateliti la un singur receiver?(pentru asta iti trebuie 2xDisecQ 4 in 1 si un Spaun 2 in 1)Spune exact ce vrei sa faci sau la ce te-ai gindit.
    Bine,dar acest multicomutator(multischalter) pentru un satelit la 8 televizoare cum functioneaza? Intra de la un lnb la 8receptoare sau intra intrun receptor care da semnal tv la 8televizoare sau cum mai exact face asta? Merci.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe mine m-ar interesa,nicieu nu cunosc prea multe! daca,se poate lega la el cele6 cabluri?Daca este 8x1!Acuma am DiSEqC 2X1 si un DiSEqC 4X1. Detin 6Antene Offset cere fiecare ant imi este instalata pe diferiti sateliti +una de 1.1m este mobila.

    bobi.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu de la 8 lnb-uri intra intr-un singur receptor dar atentie receptorul trebuie sa aiba functia diseqc 1.0 sau 1.1 deci nici un operator romanesc nu au asemenea receptoare ce au asa functie.Cele de la digi,max,focus au diseqc1.2

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Pentru a vedea la 8 tv un satelit iti trebuie un multischalter(comutator)5/8 si un lnb quattro.Lnb quattro are 4 iesiriolarizare orizontala low,pol. oriz. high,pol. verticala low,pol.verticala high.Multicomutatorul are aceleasi iesiri la care mai poti adauga o conectare la antena terestra(de pe casa sau bloc).Pentru a vedea mai multi sateliti iti trebuie atitea lnb-uri quattro citi sateliti vrei sa vezi(cred ca max 4 sateliti) si un multicomutator pentru 2(multicomutator9/ sau 4 sateliti(multicomutator17/.

  12. #12
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Nu de la 8 lnb-uri intra intr-un singur receptor dar atentie receptorul trebuie sa aiba functia diseqc 1.0 sau 1.1 deci nici un operator romanesc nu au asemenea receptoare ce au asa functie.Cele de la digi,max,focus au diseqc1.2
    Doar diseqc1.1 te poate ajuta la cascadarea diseqc-urilor (asta o poti vedea in meniul oricarui receiver ce are diseqc1.1). Astea de 8x1 sint diseqc 1.2 sau 2.0 dar trebuiesc programate (cel putin asa am citit eu si la magazinul de unde cumpar tot asa mi-a zis), merg cu orice receiver dar trebuie sa stii cum schimba receiver-ul sa stii cum sa-l programezi (tensiune, ton, polarizare), la magazine ti le face pe loc, cind au aparut erau si programatoare, altele aveau pe ele un comutator de setat cu 3 pozitii dar asta iti manca nervii.
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Doar diseqc1.1 te poate ajuta la cascadarea diseqc-urilor (asta o poti vedea in meniul oricarui receiver ce are diseqc1.1). Astea de 8x1 sint diseqc 1.2 sau 2.0 dar trebuiesc programate (cel putin asa am citit eu si la magazinul de unde cumpar tot asa mi-a zis), merg cu orice receiver dar trebuie sa stii cum schimba receiver-ul sa stii cum sa-l programezi (tensiune, ton, polarizare), la magazine ti le face pe loc, cind au aparut erau si programatoare, altele aveau pe ele un comutator de setat cu 3 pozitii dar asta iti manca nervii.
    Te contrazic aici ca merge cu orice receiver eu am frecat humaxul 2 in toate felurile si nu are in meniu decat diseqc A,B,C,D iar multi gestionari ce vand in magazine nu stiu nici macar ce marfa au

  14. #14
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce am facut comanda si am primit comutatorul diseq 8/1 nu ma descurc sa activez cei 5 sateliti deloc, nu am semnal decat pe astra care este pe pozitia A,IN REST NU AM SEMNAL! Ceilanti sateliti sunt eutelsat 16, hotbird 13,sirius 5 si intelsat 1 vest. Receptorul este Echolite dsb 790 care ma ajuta?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Deutschland
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu are receiverul diseqc1.1 poti sal pui in dulap (in meniul receiverului gasesti asta, daca are da, daca nu nu)

    prima data trebuia sa vezi asta ....
    ....... JonySimic .......

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top