Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Gemini 4.00 and MGCamd 1.24


    Hi Everybody,
    Yesterday I tried Gemini 4.00 on my DM500. It was OK, using "Newcamd 610b"
    but not working with "MGCamd 124". Did any body tried it with "MGCamd" 1.24" and was working? On my DM500 and Gemini 3.60 is fine.
    Best regards,
    Ledra.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Ledra View Post
    Hi Everybody,
    Yesterday I tried Gemini 4.00 on my DM500. It was OK, using "Newcamd 610b"
    but not working with "MGCamd 124". Did any body tried it with "MGCamd" 1.24" and was working? On my DM500 and Gemini 3.60 is fine.
    Best regards,
    Ledra.
    MGCamd works fine with Gemini 4
    Also all cams work

    Best image so far -


  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by PhuketSatellite View Post
    MGCamd works fine with Gemini 4
    Also all cams work

    Best image so far -

    My Friend,
    Thank you very much for your answer.
    After your confirmation that it works with all Cams, I reinstalled
    Gemini 4.00, downloaded from a different side, but again it does not work with MGCamd 1.24. I used many Geminis in the past and had no problems at all.
    Do we have to make special config settings for this one?
    Best regards,
    Ledra

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    THINK!
    Posts
    156
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Check cfg / config file.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luisito View Post
    Check cfg / config file.
    Thank you for your suggestion. Tried config file that was good on Gemini 3.60
    but no good with Gemini 4.00.
    Regards,
    Ledra

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by Ledra View Post
    Thank you for your suggestion. Tried config file that was good on Gemini 3.60
    but no good with Gemini 4.00.
    Regards,
    Ledra
    You have not installed the Mgcamd 1.24 correct that is the only reason it dont work . There is nothing wrong with Gemini 4

    Let me explain what u do wrong

    Download MgCamd 1.24 from menu

    NOW think for 1 min is that it ( no no no )

    Make sure you goto CAM CONFIG and download MGCamd_Config 123
    Which u have not done hence why u cannot get it working ..

    Once you have download both files

    Now FTP your newcamd.list config to var / keys

    NOW it will 100% work - Unless ur server is not working

    THAT IS THE CORRECT WAY


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top