Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default 1 script pt 2 camuri

    Cum ar trebui sa arate un script care sa porneasca concomitent doua camuri, de exemplu, gbox si evocam? Eventual ce setare ar fi necesara pentru a face autoupdate la un card autohton in viacces?

    Evocamd arata asa acum:

    start)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    remove_tmp
    /var/bin/evocamd_2.16 &
    ;;
    stop)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    killall -9 evocamd_2.16
    remove_tm
    ;;
    $0 stop
    exit 1
    ;;
    esac

    exit 0


    iar cel pentru gbox asa:

    remove_tmp ()
    {
    rm -rf /tmp/*info* /tmp/*gbox* /tmp/*online* /tmp/*share*/tmp/atack* /tmp/debug*
    }
    start_cam ()
    {
    /var/bin/advemu &
    sleep 2
    /var/bin/gbox &
    sleep 5
    ;;
    *)
    "$0" stop
    exit 1
    ;;
    esac
    exit 0

    Multumesc.
    Gigel


  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post

    iar cel pentru gbox asa:

    remove_tmp ()
    {
    rm -rf /tmp/*info* /tmp/*gbox* /tmp/*online* /tmp/*share*/tmp/atack* /tmp/debug*
    }
    start_cam ()
    {
    /var/bin/advemu &
    sleep 2
    /var/bin/gbox &
    sleep 5
    ;;
    *)
    "$0" stop
    exit 1
    ;;
    esac
    exit 0

    Multumesc.

    si egboxcentered nu il pornesti in startup?
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    si egboxcentered nu il pornesti in startup?
    Habar nu am cum porneste, nu am fost curios. L-am pus ca addons manual si s-a instalat ingur, nu am fost curios ce scripturi foloseste.
    Gigel


  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este , exista , si de fapt e chiar gbox.sh ,ar trebui sa imi porneasca intai cs2gboxu apoi gboxu si apoi .. ce o mai fi ... da mumu :P) ca tre sa poata porni ambele acuma , primele 2 ar merge da cu sa il pun si pe evocamd sau mgcamd nu mai stiu :P)

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Code:
     
    CAMNAME="nume_cam"
    USERNAME=""
    ZAPTIME=6
    CAMID=0601
    DVBSET=0
    INFOFILE="ecm.info"
    # end
    remove_tmp () {
     rm -rf /tmp/*info* /tmp/*gbox* /tmp/*online* /tmp/*share*/tmp/atack* /tmp/debug*
    
    }
    case "$1" in
     start)
     echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
     remove_tmp
     /var/bin/gbox &
     sleep 20
     /var/bin/advemu &
     sleep 5
     /var/bin/evocamd_2.16 &
     ;;
     stop)
     echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
     killall -9  gbox advemu evocamd_2.16 2>/dev/null
     sleep 2
     remove_tmp
     ;;
     *)
     $0 stop
     exit 1
     ;;
    esac
    exit 0

    Cam asa ar trebui sa arate scriptul. Cateva explicatii:
    1. Scriptul il salvezi sub numele gbox.sh sau gbox_cam.sh, exact sub acelasi nume cum il ai acum in /var/script/.
    2. In CAMNAME="nume_cam" inlocuieste nume_cam cu numele care apare in scriptul actual de gbox.
    3. Dupa ce salvezi scriptul in dream, nu uita sa-i dai atribut 755.
    4. Intra in Dream la Cam Settings (cu buton albastru telecomanda) si schimba numele camului din gbox in ceva sugestiv (de ex. Gbox/Evocamd) si nu uita sa salvezi modificarea.
    5. Da un reboot din telnet si gata, ar trebui sa mearga.

    Daca nu merge, o sa umblam la CAMID si ZAPTIME.

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-ai mai zis nimic, merge?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, nu a pornit. Nu pornea nici gbox. Pe mine ma interesa evocam pt au la tps. Am rezolvat altfel: am pus gbox+cccam si merge ce vroiam eu.
    Gigel


  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Nu, nu a pornit. Nu pornea nici gbox. Pe mine ma interesa evocam pt au la tps. Am rezolvat altfel: am pus gbox+cccam si merge ce vroiam eu.

    hmmmm...
    nu este frumos ....
    PS : Rog pe toti care folosesc Gbox+CcCam sa sterga linea de la mine ....

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    hmmmm...
    nu este frumos ....

    De ce? Fii te rog mai explicit.
    Gigel


  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, ai dreptate, mi-am amintit de discutia de aici:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=46794

    Voi mai incerca cu evocam. Daca-mi reuseste va tin la curent. Pacat ca cccam face magaria cu cardurile din gbox.
    Pe de alta parte, daca se foloseste cccam pentru decodare interna nu vad vreun inconvenient pentru partenerii de gbox.
    Gigel


  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e ca sunt destui care folosesc aiurea linia G: in CCcam, dar pot fi usor prinsi. E suficient sa te uiti la traficul fiecarei linii din gbox ca sa iti dai seama cine "suge" din gbox catre CCcam.
    Eu unul nu am nimic impotriva celor care merg in paralel cu gbox si cccam atat timp cat nu folosesc linia G:. Pe cine am prins, le-am dat avertismentul si daca nu au inteles, le-am taiat macaroana.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gigelsat

    Ptr. tps incearca mgcamd, face au si se poate conecta la gbox.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @bbox pls mesaj privat daca se poate cum se poate , ca deja de cam de mult imi freq creierasii :P) mersi mult:P)

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa fac sa mearga gbox 2.1b si evocamd 2.16.
    Am modificat putin scriptul de gbox si arata asa:

    CAMNAME="GboX-Server"
    USERNAME="GBoX"
    ZAPTIME=8
    CAMID=1597
    DVBSET=1
    INFOFILE="ecm.info"
    # end

    remove_tmp ()
    {
    rm -rf /tmp/*info* /tmp/*gbox* /tmp/*online* /tmp/*share*/tmp/atack* /tmp/debug*
    }
    start_cam ()
    {
    /var/bin/evocamd_2.16 &
    sleep 4
    /var/bin/advemu &
    sleep 2
    /var/bin/gbox &
    sleep 5
    ;;
    *)
    "$0" stop
    exit 1
    ;;
    esac
    exit 0


    Rebootez dreamul cu gbox pornit.
    Dupa ce gbox a pornit, dau start/restart si pornesc evocamd. Pun pe M6 Music Black si face aproape instantaneu au la tps, merg inclusiv multivision. Dupa aceasta dau start/restart la gbox cu scriptul pus mai sus si merg concomitent gbox si evocamd.
    E suficient pentru moment. Nu stiu ce face si care este logica randurilor din scripturi insa constat ca pentru ce vroiam eu functioneaza. Daca ar putea cineva sa modifice putin acest script astfel incat sa nu mai fie necesar artificiul cu pornirea si oprirea lui evocamd mi-ar fi de folos.
    Gigel


  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    @bbox pls mesaj privat daca se poate cum se poate , ca deja de cam de mult imi freq creierasii :P) mersi mult:P)
    pe scurt:
    - se instaleaza mgcamd1.24
    - se editeaza mg_cfg (din var/keys)
    Code:
    M: { 01 }
    C: { 01 }
     A: { 02 }
     U: { 05 }
    T: { 00 }
     G: { 08 }
    N: { 07 } 5 30
    K: { 05 }
    Q: { 60 }
    P: { 00 }
    O: { 00 } username password
    S: { 03 } 80
    L: { 03 } 192.168.1.2 8008 /tmp/mgcamd.log
    E: { 15 }
    H: { 07 }
    R: { 00 }
    D: { 00 }
    B: { 00 }
    - se editeaza peer_cfg (din var/keys):
    Code:
    X: { 20 } 
    I: ( 04 }
    N: { 0 0 0 0 2000 3000 }
    S: { 0 0 0 0 400 500 }
    M: { ip_dream { parola_mgcamd }}
    D: { ip_dream { port1 port2 { parola_gbox { 6 6 }}}}
    - se creeaza linia D corespunzatoare in cwshare.cfg pentru mgcamd
    - port1 trebuie sa fie diferit de port2
    - mgcamd este doar client ptr. gbox, linia din gbox va fi galbena (gbox nu vede nici un card de la mgcamd).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top