Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 56
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default de ce au blocat cartela ?

    buna am si eu o problema daca ma poate ajuta sau lamuri cineva?
    cartela digi mia fost blocata .am platit abonamentul in avans in iulie pentru 11luni si acum mam trezit ca cartela nu mai merge
    .nu am nr de contract la mine in ****** cum as putea rezolva? va multumesc
    Last edited by [email protected]; 1st September 2007 at 20:01. Reason: :-)

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Italy
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default fiorello

    Din cauza ca probabil ai fost plecat in Romania si nu ai folosit receptorul timp de vreo 3-4 saptamani. Trebuie sa suni la 0040314004001 si sa dai doar seria cartelei si peste cateva minute iti va merge. Bafta

  3. #3
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    La mine sunt alte simptome.
    Aproape de fiecare data cand ajung seara acasa si pornesc receiverul,
    nu imi merge nici un canal.
    Trebuie sa las receiverul un timp pe un canal,
    dupa care isi revine.
    Simptoma aceasta seamana cu procedeul de update zilnic de key.
    E destul de ciudat. Probabil are ceva receiverul meu.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    buna am si eu o problema daca ma poate ajuta sau lamuri cineva?
    cartela digi mia fost blocata .am platit abonamentul in avans in iulie pentru 11luni si acum mam trezit ca cartela nu mai merge
    .nu am nr de contract la mine in italia cum as putea rezolva? va multumesc
    am tot incercat sa sun
    ma tine in tellefon 15 20 min si tot degeaba dupa care inchide telefonul
    ce pot face pana acum a mers si de dimineata pauza totala
    nr de contract ********** mi-au mancat o gramada de bani pana acum cu telefonul si tot nu raspund
    Last edited by [email protected]; 1st September 2007 at 19:59. Reason: date despre contract sau SC in PM numai, Da?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    am tot incercat sa sun
    ma tine in tellefon 15 20 min si tot degeaba dupa care inchide telefonul
    ce pot face pana acum a mers si de dimineata pauza totala
    nr de contract ********** mi-au mancat o gramada de bani pana acum cu telefonul si tot nu raspund
    Lasa receptorul pornit pe TVR 1 , am cerut reactivare...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am lasat si decodorul aprins pe tvr 1 si tot de geaba la telefon nu raspunde nimeni numai bani cheltuiti pe telefon .de nu merge,de ce nu pot lua legatura prin telňefon ca sa se rezolve problema.e chiar nesimtire platesti in avans niste servici si ei lipsa .ce se mai poate face?
    multumesc.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pana una alta verifica daca iti merge programul 10tv.daca acesta functioneaza lasa pe tvr 1 si iti va porni.daca nu receptionezi canal 10 "otv" verifica antena,cablu,lnb etc
    boy2good

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antena ,cablul,lnb sunt in regula functioneaza doar programele fta ,,libere otv ,ddtv partty ...... ,, sta decodorul pe tvr 1 de la pranz si nimic

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    cablul e bun,lnb,antena sunt reglate functioneaza doar programele fta ,,libere,,sta televizorul deschi pe tvr1 de 5 ore si tot degeaba ,la telefon nu raspund te pun in asteptare si uita de tine si mai consumi si o gramada de bani si nervi

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok
    in sfarsit sa rezolvat

  11. #11
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    ok
    in sfarsit sa rezolvat
    Deci,unde era problema de fapt?
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    ok
    in sfarsit sa rezolvat
    si mie miau blocat azi HBO
    si la numarul ala de Bucuresti nu raspunde nimeni ...
    ce enervant e sa platesti sa iti dezactiveze

    @spartacus ..daca intri te rog da un semn pe mess (daca poti sa ma ajuti)
    daca nu pana luni nema HBO..si nu de alta ..ca vroiam sa vad un film

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentinchris View Post
    si mie miau blocat azi HBO
    si la numarul ala de Bucuresti nu raspunde nimeni ...
    ce enervant e sa platesti sa iti dezactiveze

    @spartacus ..daca intri te rog da un semn pe mess (daca poti sa ma ajuti)
    daca nu pana luni nema HBO..si nu de alta ..ca vroiam sa vad un film
    Rezolvat
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Rezolvat
    sa stii ca aseara nu s-a rezolvat

    dar am facut dimineata ce ai zis... si s-a rezolvat in 20 de secunde...
    de acum pot ajuta si eu clientii :P

    deci daca are cineva probleme similare (nu le merge ceva pachet) poate sa imi spuna si mie (am id de mess mdw_ro)


    inca o data 10x @spartacus

  15. #15
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o intrebare: cat timp sunt valabile EMM-urile de activare? Sambata seara am pornit reciverul :nota 10. Am asteptat 2-3 minute s-a pornit. Asta-seara la fel : am pornit receiverul :nota 10. Dupa 2-3 minute a luat-o. WTF?

    HSS3169 in discutie, alalat n-o afisat nota 10 de cand il am.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top