Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default Kaon 570 - transponderul cu Realitatea TV nu are semnal

    buna,

    am un prieten la care apare urmatoarea ciudatenie:

    - antena fixa- reglata pe Sirius 2.8E, reglata foarte bine, a avut semnal pe toate transponderele receptionabile in Irlannda

    - treptat a inceput sa scada semnalul si respectiv receptia transponderului cu Realitatea TV de vreo 3 saptamani

    - de doua zile nu mai are semnal de loc pe acest transponder

    -- celelalte transpondere functioneaza inclusiv ucrainienii si proteve-ul

    -- datele de receptie sunt la zi si corecte

    -- receiverul a primit si factorii reset si totusi fara rezultate

    -- receiverul nu are patch-uri ci este cu softul original

    -- antena 1m si LNB de 0.3 db

    vre-un sfat ce ar putea fi?

    multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    CANARY WHARF
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e foarte posibil ca vanturile din insula sa-si fi facut putin de cap,putin de tot doar cat sa-i scoata transpoderul asta,mai sensibil decat celelalte,din spectrul antenei!
    Everyday you learn something new!

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antena este reglata foarte bine, si ciudatenia este ca doar in ultimele saptamani a facut probleme, inainte mergea excellent.

    in plus sunt multi care au antene de 60cm si merge in limite acceptabile, pe cand aici zero pe linie.

    o sa incerc cu un invacom si mai revin cu amanunte

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    CANARY WHARF
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa mergi pe alt transpoder si sa-i editezi frecventa,polaritatea si symbol rate-ul cu cu cele de pe transpoderul cu realitatea?
    Everyday you learn something new!

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am facut asta, insa am incercat cu LNB Invacom 0.3 db si acelasi rezultat negativ.

    am trecut la multifeed dar nu am reusit nici asa prea multe.

    vezi postul http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=43123

    posibil sa incerc si aceasta varianta.

    multumesc

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa mai pui un alt receptor si vezi daca ai semnal, daca nu, e de vina antena posibil sa fie dereglata, uitate si in meniul receptorului la semnal sa vezi daca ai tensiune la LNB daca nu s-a bulit lnb-ul.si vezi daca iti merge pro tv int, ca asta are semnal mai mic decat realitatea tv, daca DA inseamna ca ai prob cu lnb-ul si atunci trebe sa-l schimbi.
    succes.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am exact aceeasi problema cu transponderul Realitatea, dar in Romania (la Cluj)!

    Pana acum 3 luni, a mers perfect cu un dual feed, centrat pe HB si cu LNB Alps de 0,5 dB. Singura diferenta este ca am schimbat locatia, adica sunt in prezent cu 40 km mai la sud (o nimica toata). Antena zic ca e reglata destul de bine, mai ales ca pe ProTV am quality 97%. Nu vad de ce, acum, Realitatea nu vrea sa intre nici in ruptul capului pe SRT4355 Evo, mai ales ca semnalul era mai puternic pe Realitatea decat pe ProTV.

    Am schimbat trasponderele, am modificat usor frecventa si SR-ul, pur si simplu nimic!

    Chiar nu stiu ce sa mai fuck.... Ma poate ajuta cineva?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu se indura nimeni sa-mi raspunda

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de vre-o 3 luni de cind au activat un alt trasponder linga cel cu realitatea semnalul a scazut cu vreo 20-30%.eu la roma il receptionam la limita si pe parabola de 80 cm.acum acelasi semnal il am cu parabola de 120.asa ca schimbati oala sau lasati-o balta.



  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default O sugestie ....

    Ceea ce este special in cazul transponderului Realitatea ( F=12697) este faptul ca se afla la limita extrema a benzii superioare de frecvente ! asta poate implica performate mai reduse ale LNB-ului ( chestie deja verificata de tine ) sau a tunnerului receptorului ... eventual datorata unei defectiuni sau inbatrinirii unei componente ! pune in loc orice alt receiver si vei afla raspunsul

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceea ce mai enerveaza cel mai rau este ca transponderul alaturat (12683 V - Spelkanalen) se receptioneaza perfect.
    LNB-ul este nou, are doar 4 luni si a mers perfect inainte. Nu cred ca este de la LNB.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AZI SE LANSEAZA TRANSPONDERUL 8 !!!!
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 50
    Last Post: 10th August 2006, 19:39
  2. digitv tv transponderul 12.643
    By tranceboy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 20
    Last Post: 5th July 2006, 17:37
  3. Transponderul 6 pe verticala?
    By anti-dth in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 21st March 2006, 10:30
  4. Replies: 4
    Last Post: 5th November 2005, 00:43
  5. CE SE MAI AUDE DESPRE TRANSPONDERUL 3?
    By ciprian_73 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 22nd February 2005, 19:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top