Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3

Thread: d+ not working

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default d+ not working


    I have entered the new keys all as usual and checked
    about ten times they are right and also checked with
    another provider they are current but it will not clear.

    Is any one haveing the same trouble?

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are you sure that everything its ok with your receiver?
    D + is working on my STRONG....Check again the codes.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default thanks


    thanks for reply i should have checked by unplugging decoder
    and rebooting..it fooled me because all the other channels were ok.

    All is working fine ..thanks again

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top