Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: Rugaminte

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Rugaminte

    Domnilor si probabil Doamnelor,
    Dupa o lunga absenta de 2 luni in care am avut probleme cu antena am revenit din nou in lumea satelitilor. Am constatat ca din vechile pachete de programe numai TPS&MULTIVISION mai merg adica V-plugul face update la keye.Cu placuta surprindere am constatat ca au mai aparut 2 programe MTV care merg cu key TPS, dar nu mai merge Premier,TSI & SF, RAI-urile, FOX SERBIA, D+ , Viasat3 pe Sirius si inca probabil mai sunt, nu le-am verificat pe toate.
    Deci rugamintea mea este daca poate cineva sa-mi dea un link sau sa-mi trimita pe privat un V-plug care sa contina keile la zi, un SOFTCAM tot asa si alte fisiere daca s-au mai schimbat intre timp.
    Cer scuze pentru aceasta rugaminte , dar nu prea am timp sa citesc pe forum la sectiunile respective si in doua luni s-au cam adunat multe.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instalezi vplug 1.82 de aici: http://rdi-board.com/showthread.php?p=392753#post392753 si merge.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Domnilor,
    Va rog sa-mi spuneti unde am gresit:am instalat V-plugul 1.82 recomandat de Kroky(care ar face AU la D+), am copiat un nou softcam care se zice c-ar fi ultimul cu key pentru D+,Polsat,Premier, si SRG. Si cu toate astea nu am reusit sa pornesc decat SRG la care V-plugul face AU, D+, POLSAT, Premier, RAI, pauza, nimic.
    Unde am gresit,sau mai trebuie ceva adaugat ca sa mearga?
    ORF-urile au disparut? Eu nu mai am semnal pe vechile frecvente ,iar la scanarea satelitului nu au mai aparut.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  4. #4
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vplug nu foloseste key din softcam ci v_keys.db... Cu editorul vplug faci import la key din softcam... Cauta un fisier de astazi v_keys.db si ar trebui sa mearga!
    Gabitzu
    Vu+ Duo2

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca in fisierul Plugins ai doar vplug-ul 182 (cel pe care l-ai instalat azi), s-ar putea sa fie incomplet. Vezi la sectiunea vplug un vplug mai vechi, complet, peste care copiezi (adaugi) ce s-a instalat azi din 182. Merge tot ce trebuie sa mearga, D+ a facut AU acum cateva minute...

  6. #6
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ultimele versiuni de vplug sunt fara v_keys, asa ca ai nevoie de fisierul amintit.
    http://www.zshare.net/download/3403023ebac7f4/
    Gabitzu
    Vu+ Duo2

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc Domnilor pentru informatii.
    Situatia este urmatoarea:
    - am reusit sa pornesc Premierul, D+, TSI&SF&TSR, ORF,TPS,AB,MULTIVISION si ceva canale din pachetul TVN.
    Tot am vazut key pentru POLSAT,intrebarea mea este daca merge si daca da cum gasesc keya?.
    Nu mai merge MTV Espana si Nick Espana , unde gasesc keya?
    Nu merg RAI-urile. Am gasit ceva key si sper sa le pornesc.
    Nu merge nici TV GLOBO pe HOTBIRD - exista key?
    FOX SERBIA - a disparut? La scanare nu-l mai gaseste.La fel si E EUROPE.
    Nu mai merg cehii SVT1,2 CT1,CT2,etc.S-au schimbat key-le?
    Cu scuzele de rigoare dar am lipsit de pe "orbita" 2,5 luni.

    Multumesc.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    POLSAT - rezolvat
    RAI - rezolvat
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ti-a scapat un DTH

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    ti-a scapat un DTH
    Din nefericire acel DTH nu-l pot prinde.In directia lui am un spital cu 5 etaje .
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Rugaminte

    Asta e situatia unele apar altele dispar!
    refref

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top