Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Humax Digi+ III

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Humax Digi+ III

    Dupa cum am promis am inceput testarea noului receptor Digi TV, Humax III. Design nou, primul aspect remarcabil este modulatorul RF incorporat(Slava Domnului!). Este un Master Box pe care-l testez, slave inca n-am vazut numai in pozele facute de @Fanta. Telecomanda e mai mica, dar are aceleasi functii, receptorul functionand si cu telecomanda receptorului Humax II. O sa mai revin si cu alte informatii, astea fiind numai primele impresii.


    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi TV continua sa fie lider si in ceea ce priveste receiverele.

    Acest receiver este diponibil deocamdata doar in Hungary dar se spera ca in maxim o luna de zile sa-l avem disponibil la Mirosat pentru userii RDI !

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta View Post
    Digi TV continua sa fie lider si in ceea ce priveste receiverele.

    Acest receiver este diponibil deocamdata doar in Hungary dar se spera ca in maxim o luna de zile sa-l avem disponibil la Mirosat pentru userii RDI !

    Fanta
    Sa nu zici la nimeni , sunt cateva si in tara, disponibile...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Sa nu zici la nimeni , sunt cateva si in tara, disponibile...
    si marea intrebare....poate fi legat la un Humax 2 ca master/slave?(doar pe un abonement desigur)

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    si marea intrebare....poate fi legat la un Humax 2 ca master/slave?(doar pe un abonement desigur)
    Ca sa poti face acest lucru, ar trebui sa poti folosi din setari optiunea slave, insa softul e facut pentru master, deci nu poti comuta pe slave...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Ca sa poti face acest lucru, ar trebui sa poti folosi din setari optiunea slave, insa softul e facut pentru master, deci nu poti comuta pe slave...
    Bun, si atunci ce facem cu Humax II ? I-l aruncam la gunoi si cumparam Humax III master-slave?.
    Eu mai am 1 an din Octombrie 2007 , de tinut abonamentul la Humax-ul II cumparat de la Mirosat.
    Chiar nu se va gasi nici o varianta de imperechere?
    Multumesc pentru raspuns.

  7. #7
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected] a vrut sa spuna ca Humax II nu va putea fi folosit ca "slave", dar va putea fi folosit ca "master" in combinatie cu Humax III. Am inteles bine [email protected] ?

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    [email protected] a vrut sa spuna ca Humax II nu va putea fi folosit ca "slave", dar va putea fi folosit ca "master" in combinatie cu Humax III. Am inteles bine [email protected] ?
    Vorbeam de Humax III, teoretic Humax II ar putea fi folosit ca Master, dar, dupa cum am mai spus, poate n-am fost destul de explicit, in momentul actual nu poti seta Humax III ca slave din cauza softului restrictiv.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  9. #9
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    ...in momentul actual nu poti seta Humax III ca slave din cauza softului restrictiv.
    Pai cum mo Spartacus, dar Humax III - slave, nu pt asta e ? Probabil, tu ai in doatare doar un Humax III - master...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Vorbeam de Humax III, teoretic Humax II ar putea fi folosit ca Master, dar, dupa cum am mai spus, poate n-am fost destul de explicit, in momentul actual nu poti seta Humax III ca slave din cauza softului restrictiv.
    Deci, sa inteleg ca pot sta linistit, o sa vina soare si pe strada mea; astept sa vedem ce oportunitate o sa ni se ofere.
    Multumesc ptr raspuns
    Cu stima

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    baia-mare
    Posts
    370
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by Fanta View Post
    Digi TV continua sa fie lider si in ceea ce priveste receiverele.

    Acest receiver este diponibil deocamdata doar in Hungary dar se spera ca in maxim o luna de zile sa-l avem disponibil la Mirosat pentru userii RDI !

    Fanta
    am avut ocazia sa-l vad in carne si oase aici la noi in tara

  12. #12
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe ce mufe se poate imperechea Humax II cu Humax III?
    H-II are seriala RS232 si H-III vad ca are UTP
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  13. #13
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Sfetnic spunea ca se va da un adaptor pt Humax II. Acuma sa vedem...

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Vorbeam de Humax III, teoretic Humax II ar putea fi folosit ca Master, dar, dupa cum am mai spus, poate n-am fost destul de explicit, in momentul actual nu poti seta Humax III ca slave din cauza softului restrictiv.
    bun,deci humax III poate fi doar master(din cauza softului)....humax II prin urmare nu-l poti seta ca slave? sau si aici intervine softul restrictiv?....si daca da,nu se poate...aranja un pic softul?
    sau,pe de alt aparte,vad ca @Spartacus are un master box....oare nu vor aduce si un III slave box...pe care sa-l legi cu masterul II?
    Last edited by cristo4; 31st August 2007 at 14:09.

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default rezervari

    @FANTA se pot face rezervari ?
    DIGI TV , Hyundai HSS-1160NA

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top