Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    punjab- pakistan
    Posts
    625
    Posts Thanks / Likes

    Default !!!!alert!!! Echolink Users Must Read This!!!!


    Salaam and attention all the members

    Do not search channels throug Echolink by Network Scene @ 1st time.eventhogh it is great function but if it missess any frequency or channel through Network scene then u won't even get it back by signal search even if u have great level of signals...

    Now we move to precautions & solution

    1st precaution:

    At 1st time always do Preset Search and search those channels manually thoes have low signals level

    2nd Precaution:

    Now do the Network scene u will got all the channels.Now arrange ur channels according to ur choice and then press menu and go in "Channel" option which is the 1st option seen by u by pressing its menu button.enter in this option u will see few more options now go to "Save my channel list and setting" it will ask u pasward give it pasward and if u don't remember ur pasward use 3327 because it is master pasward for Echolink EL 700 and plus model & may be work on some other models but not sure about it.It will creat a bake up storage of ur channels list and settings.if there is any kind of fault or there is any loos of data @ the same point u will see an option "Restore my channel list and setting" it will again ask u about passward give it pasward and ur previous settings will be restore within 3 seconds

    Solution:

    there is only one solution available for u which can overcome this problem use any old software or software of those receivers in which the person have't use Network scene option yet.I have personally scene this problem with 2 Echolink EL 700FTA+ and 1 Echolink EL 700FTA and if i am not wrong Mian Jahagir also suffers from this problem and 2day i receive a privte Message related to this problem so i thougt to tell u all about this chronic problem so u can be careful in future.always creat a best clone of ur settings and channels in Echolink receivers

    Note: i have't checked it on Newsat model till yet so cannot comment on it
    DR ABDULSABOOR TABASSUM
    VEHARI-PUNJAB-PAKISTAN
    CELL +92-334-7165488

  2. #2
    Byte Stalker Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Planet Earth in Universe
    Posts
    939
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aha! a software bug that's good info for users of that stb, they've been forwarn else they will think they trash their receiver!



    thx
    ************************************
    The more we learn things the more we hunger for more! That's human nature I guess!

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dunno if you have already posted it, but please do so if not yet on this thread:

    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=41685
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dr.abdul saboor should be awarded a medal ,, specialist in "cut,paste"
    Nothing to become "alert":anger:
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Please mention the orginal author if you want to copy/past.

    The Credit for the Above Post goes to Hassan Syed a great helper.

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by tahir_ali View Post
    Please mention the orginal author if you want to copy/past.

    Yes , it should be like this and this thread is close.No need to add anymore.


    Thanks.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top