Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default Eurosport 2 - Hotbird 11242V27500


    Can any one tell me how I can get Eurosport 2 on hotbird 11242 V 27500, in code menu receiver? I am in Bahrain.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Arabian Desert
    Posts
    298
    Posts Thanks / Likes

    Default


    I'm not getting the signal for this transponder also at K. S. A., we're not covered anymore by it's footprints

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Eurosport & Eurosport 2 on Hotbird are working in BISS?
    By hardbox2 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th December 2006, 21:52
  2. About eurosport of 11242 for hotbird
    By scrombi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 24th October 2006, 21:31
  3. Eurosport on Hotbird
    By cripet in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th August 2006, 23:43
  4. Eurosport on Hotbird no video only Audio?
    By majidpsh in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 2nd October 2005, 00:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top