Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts Thanks / Likes

    Default Eurosport 2 - Hotbird 11242V27500

    Can any one tell me how I can get Eurosport 2 on hotbird 11242 V 27500, in code menu receiver? I am in Bahrain.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Arabian Desert
    Posts Thanks / Likes


    I'm not getting the signal for this transponder also at K. S. A., we're not covered anymore by it's footprints



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Eurosport & Eurosport 2 on Hotbird are working in BISS?
    By hardbox2 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th December 2006, 21:52
  2. About eurosport of 11242 for hotbird
    By scrombi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 24th October 2006, 20:31
  3. Eurosport on Hotbird
    By cripet in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th August 2006, 22:43
  4. Eurosport on Hotbird no video only Audio?
    By majidpsh in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 1st October 2005, 23:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top