Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: scanare H-V

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default scanare H-V

    Va salut,
    Daca a mai intalnit cineva aceasta problema...
    Cand scanez frecventele cu altdvb, progdvb etc...nu imi gaseste decat cele cu polaritate Vertical pe orice satelit...am schimbat driverul ss2,am schimbat soft tehnisat, am scos digibox, am schimbat pci ..dar nimic imi da aceeasi situatie....din ce sa fie ?

    o zi buna tuturor..

  2. #2
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba LNB-ul sau ai loop?
    Gabitzu
    Vu+ Duo2

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ori lnb ul e defect ori placa nu mai genereaza a 2 a tensiune pt schimbarea polaritatii...incearca pt inceput lnb ul pe un alt receiver sa vezi daca merge pe ambele polarizari

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspunsuri...insa:

    Am pus alta placa skystar...la fel tot nu scaneaza pe H
    Lnb-ul este bun, pe tv merge H !?

    Ce sa fac ?

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    gherla
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    cu o problema asemanatoare,ma confrunt si eu,de cativa ani buni ..am rezolvat-o intr-un mod inedit...de ex.ca sa pot scana digital + pe astra ,pornesc si receptorul pe un canal din acest provider...de obicei,cand caut o anumita frecventa pe placa,introduc frecventa cautata si pe receiver si schimb eventual polaritatea la placa...e un mister neelucidat,dar mie doar in acest mod imi functioneaza

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce lungime de cablu ai pana la LNB? Este posibil ca LNB-ul tau sa aiba o tensiune de comutatie V/H mai ridicata (sau un consum mai mare de curent) astfel incat cu caderea de tensiune pe cablu sa nu mai apuce sa comute pe H. Cateodata este suficienta si o cadere mica de tensiune ca sa-ti faca probleme. Ideal ar fi sa masori tensiunea sus la LNB, in sarcina (cu LNB-ul conectat) sa vezi daca ai cel putin 16V pentru canalele orizontale.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top