Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Q: Why can't I input the GC keys manually?

    A: Because thats how the new bins are designed. The keys are hidden.

    --
    Q: Why are the keys hidden?

    A: Because for Pansat's protection against their discovery. Only team Blacklist found the GC autoroll algorithm, so they want to protect it.
    --
    Q: Great, team BL found the autoroll algorithm, but my 2700A is not rolling keys. Whats going on?

    A: Supposedly the 2700A and older pansat models DO NOT HAVE a working autoroll fix, hence, the keys will not roll unless you have a pansat 2800 or newer model.
    --
    Q: Um, okay. So why doesn't the 2700A have a GC autoroll fix, i just bought it (or i've had it only for a year!)

    A: The best answer as far as i know is that the 2700A and older models have clones out there. Once there are clones, exclusive pansat software will be used on them and for business reasons pansat doesn't like that!
    --
    Q: Ok, so screw autoroll. I'll input the keys myself. But how can I do that on this newest bin

    A: You can't, switch back to bin 205 where you can input them manually. You will have to sacrifice DN/BEV autoroll functionality.
    --
    Q: Will there be keys put out for GC?

    A:
    Hopefully they will be leaked.

    There it is, this is the situation as far as we know.

    F. U. C. K. degeaba ma codeam eu pe linga pansatul 2700 al vecinului!

    Asteptam sau Cardsharing !


  2. #2
    Bătrîn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ne trebuie un baiat cumsecade sa faca 2 jtaguri la un receiver cu autorol si cred ca le gasim daca sint ascunse,
    nu cred ca sint codate
    primu jtag trebuie facut cu binu now si fara sa faca autorol si al doilea jtag dupa ce a facut autorol si comparam binurile
    PS: sau sa dam de Mile 'sirbu de pe CCc' ca el stie cum se citeste cardu

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartof_prajit View Post
    ne trebuie un baiat cumsecade sa faca 2 jtaguri la un receiver cu autorol si cred ca le gasim daca sint ascunse nu cred ca sint codate
    primu jtag trebuie facut cu binu now si fara sa faca autorol si al doilea jtag dupa ce a facut autorol si comparam binurile
    cartof, receiverele pansat care fac autoroll sint modele pentru care eu personal nu stiu sa existe scheme de jtag.
    in alta ordine de idei, m-am jucat azi cu un pansat 250sm care se presupune ca face ar pt romani. a fost imposibil sa-l fac sa scaneze 12053 v 22000. semnal 0. pink-uri a gasit si a facur ar. a gasit si tvri. pe 12053 semnal 0. nu stiu ce sa-i fac. bell si dish merg insa softul 520 e plin de bug-uri.

  4. #4
    batrin si fara minte Teacher
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe magar
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    annna incearca fara diseq sau
    incearca o lista de canale

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartof_2 View Post
    annna incearca fara diseq sau
    incearca o lista de canale
    multumesc, am incercat fara diseqc, tot aia e. lista de canale pentru pansar 250sm nu exista...

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartof_prajit View Post
    ne trebuie un baiat cumsecade sa faca 2 jtaguri la un receiver cu autorol si cred ca le gasim daca sint ascunse,
    nu cred ca sint codate
    primu jtag trebuie facut cu binu now si fara sa faca autorol si al doilea jtag dupa ce a facut autorol si comparam binurile
    PS: sau sa dam de Mile 'sirbu de pe CCc' ca el stie cum se citeste cardu
    Pe Mile l-am gasit pe alt site, dar nu stiu daca am voie sa mentionez site-ul aici.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine rsc-urile sunt pe 12201 v 22000
    vezi daca tvri e pe tp-ul original 11867 parca era daca imi aduc bine aminte ,daca e diferit scade, si adauga sau substrage diferenta la tp 12053

  8. #8
    batrin si fara minte Teacher
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe magar
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trapkelin View Post
    Pe Mile l-am gasit pe alt site, dar nu stiu daca am voie sa mentionez site-ul aici.
    ia spunei lui Mile sa ne ajute cu keyle
    si daca vrea sa intre si aici pe rdi
    si mai stiu eu un cotoi romin care ia keyle de la Mile dar inca nu ni lea dat si noua

  9. #9
    100% Tiran Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    var/bin/laden
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trapkelin View Post
    Pe Mile l-am gasit pe alt site, dar nu stiu daca am voie sa mentionez site-ul aici.
    aici e la rumania frate! nu avem restrictii! baga site-ul.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cerna View Post
    la mine rsc-urile sunt pe 12201 v 22000
    vezi daca tvri e pe tp-ul original 11867 parca era daca imi aduc bine aminte ,daca e diferit scade, si adauga sau substrage diferenta la tp 12053
    multumesc, am incercat ce mi-ai zis si nu merge. tvri intra pe 11937 dar rsc nu am... nu stiu ce sa fac.

  11. #11
    batrin si fara minte Teacher
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe magar
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by annna View Post
    multumesc, am incercat ce mi-ai zis si nu merge. tvri intra pe 11937 dar rsc nu am... nu stiu ce sa fac.
    annnna in setingu pentru lnb trebuie sa pui exact ce scrie pe lnb daca ai universal si pui 10750 toate frecventele sint defazate si merg aiurea
    daca nu sti ce lnb ai te duci pe 12053 si schimba frecventa de lnb pina intra qualitate
    daca nu vrea nici asa ia receiveru si dute la un prieten la care ii merge rsn si probeazal vezi daca la alta antena merge

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zuzel View Post
    aici e la rumania frate! nu avem restrictii! baga site-ul.
    OK, uite aici l-am vazut, cred ca la sectiunea de chei: forums.f2atv.com/index.php.
    Ieri, am fost pe site, dar acu se pare ca e "down", ca nu pot intra pe el. Poate ai mai mult noroc.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartof_2 View Post
    ia spunei lui Mile sa ne ajute cu keyle
    si daca vrea sa intre si aici pe rdi
    si mai stiu eu un cotoi romin care ia keyle de la Mile dar inca nu ni lea dat si noua
    F2ATV.com, site-ul pe care l-am gasit pe Mile, e tare turbat in legatura cu intrebarile despre chei, m-au pus pe liber pe 24 de ore numai ca am intrebat de cheile de GC. Am sa incerc eventual cu un PM.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartof_2 View Post
    annnna in setingu pentru lnb trebuie sa pui exact ce scrie pe lnb daca ai universal si pui 10750 toate frecventele sint defazate si merg aiurea
    daca nu sti ce lnb ai te duci pe 12053 si schimba frecventa de lnb pina intra qualitate
    daca nu vrea nici asa ia receiveru si dute la un prieten la care ii merge rsn si probeazal vezi daca la alta antena merge
    cartof, am universal1, 9750/10600. scanez si intra 87 de canale (printre care tvri, pink-uri, setanta etc si de pe transponderi V si de pe H). beleaua e ca intra ceva deci nu e mort complet. cind ma duc de exemplu la tp scan pe 12053v 22000, semnal 0 orice schimb. am incercat ce-a zis si cerna si tot degeaba. cablu tras direct, diseqc off, intra aceleasi 87 de canale.

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    PRINTRE DRAGONI
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by trapkelin View Post
    F2ATV.com, site-ul pe care l-am gasit pe Mile, e tare turbat in legatura cu intrebarile despre chei, m-au pus pe liber pe 24 de ore numai ca am intrebat de cheile de GC. Am sa incerc eventual cu un PM.


    ce baieti rai chiar sa dai ban la cineva care intreaba de GC keys

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top