Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Thread: metabox 3

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default metabox 3

    hi,

    please, how can i see tps on metabox 3 ?

    thx so much...

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by corneliu View Post
    hi,

    please, how can i see tps on metabox 3 ?

    thx so much...
    YES , with soft MetaDream1.9.2.1 ( tps autoupdate on program France5 in 30 seconds) - visit www.scorpionsat.org for details

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor !

    cred ca am facut-o!
    am folosit ptr metabox cum mi-ai spus tu, metadream 1921.
    acum apare numai"on"...ce trebuie sa-i fac sa-l readuc la viata?
    ....si ce si cum sa fac sa vad tps pe un dreambox dm 500s?

    multumesc in avans

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by corneliu View Post
    ....si ce si cum sa fac sa vad tps pe un dreambox dm 500s?
    Mgcamd1.24 ; t*s.au in /var/keys ; faci AU pe France5

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default tot eu metabox 3!

    mersi pentru mgcamd!
    dar ce soft imi trebuie?
    si mai ales cum se face?

    inca o data multumesc...

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai boxul conectat la internet :
    BP (buton albastru ) ; Addons ; Download & install ; cam ; si aici alegi mgcamd 1.24 .
    Daca nu e la internet , de aici http://www.rdi-dreambox.com/upload/f....24.tar.bz2.gz si il pui cu FTP in /tmp , apoi ->BP ; -> addons ;-> manual install .
    Key :key.zip - 0.04MB in /var/keys ( tot cu FTP )

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default dreambox 500!

    am mgcadm, am cheile...
    e mai greu sa le bag in box
    nu intelg cum cu FTP?
    imi trebuie un cablu special sa-l leg la PC?
    sau cum?

    mersi mult

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Quote Originally Posted by corneliu View Post
    am mgcadm, am cheile...
    e mai greu sa le bag in box
    nu intelg cum cu FTP?
    imi trebuie un cablu special sa-l leg la PC?
    sau cum?

    mersi mult
    [email protected] ...cu parere de rau dar practic ce receptor ai ? DM sau Metabox ? ca nu e acelasi lucru ! daca ai Metabox si s-a blocat softul va trebui sa folosesti o interfata JTAG sa-l repari ! daca ai DM si ai bagat soft de Metabox e greseala ta ...si in cazul asta ...sorry...ia legatura cu specialistii in DM-uri ( sunt o groaza , numai sa te bage in seama )
    In rest numai bine

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default asadar....

    am (sau mai bine zis am avut,poate !) un emetabox 3 care cum am zis cred ca l-am "ars",e mereu pe "on"...am inteles ca trebuie sa folosesc jtag....e greu de gasit cablul...si desfacind receiverul, inauntru nu prea am vazut unde se poate cupla!
    am si un dreambox dm500s care am reusit cu pretioasa voastra asistenta sa-l repun in functie.
    am instalat un gemini 3.60, care personal nu prea imi place...poate aveti vreo idee mai buna...
    dar ce ma doare,e ca vreau sa vad tps!
    am mgcamd1.24 , am keys...dar cum le bag?
    am urmarit help-ul de la dreambox de pe site vostru...foarte bun..
    dar nu reusesc nicicum...
    va rog, inca o data va multumesc...si ajutor!
    si sigur cu ajutorul vostru o s-o scot la mal....
    am pierdut o simbata si o duminica!

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by corneliu View Post
    am (sau mai bine zis am avut,poate !) un emetabox 3 care cum am zis cred ca l-am "ars",e mereu pe "on"...am inteles ca trebuie sa folosesc jtag....e greu de gasit cablul...si desfacind receiverul, inauntru nu prea am vazut unde se poate cupla!
    am si un dreambox dm500s care am reusit cu pretioasa voastra asistenta sa-l repun in functie.
    am instalat un gemini 3.60, care personal nu prea imi place...poate aveti vreo idee mai buna...
    dar ce ma doare,e ca vreau sa vad tps!
    am mgcamd1.24 , am keys...dar cum le bag?
    am urmarit help-ul de la dreambox de pe site vostru...foarte bun..
    dar nu reusesc nicicum...
    va rog, inca o data va multumesc...si ajutor!
    si sigur cu ajutorul vostru o s-o scot la mal....
    am pierdut o simbata si o duminica!
    Pentru DM500 foloseste keyle de aici: http://www.rdi-dreambox.com/showfile...ox%20500/Keys/

    Daca 3.60 nu-ti place, incearca Gemini 4.00, e calda, de-abia a fost lansata. Dar totusi ce anume nu-ti place la 3.60?

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by corneliu View Post
    am mgcamd1.24 , am keys...dar cum le bag?
    In primul rand trebuie sa ai conectat pc-ul la dream printr-un cablu crossover, sau daca folosesti un router cenectezi atat pc-ul ca si dreamul la router folosind cablu de retea standard.

    dupa aceea configurezi dreamul sa se vada in retea(ii aloci un ip intern)

    dupa ce aii facut aceste lucruri trebuie sa poti da deja ping de pe pc pe dream, daca dreamul raspunde la ping mai departe folosesti un soft (DCC de exemplu) pt a te conecta de pe pc pe dream, intri prin ftp pe dream si pui toate fisierele(key, mgcamd) la locul lor.

    bafta!

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai probleme cu transferul fisierelor: poti folosi "total commander". Configurezi: meniul- "net"-"ftp conect"-"new conection". La "session" dream-ftp (sau ce nume vrei tu), "Host name(Port)" adresa IP-Dreambox(192.168....), "username" scrii: root, "password" scrii: dreambox (depinde de image-din box, poate sa fie altceva), bifezi: "use passive mode for transfers" si "send command to keep connection alive", si "OK".
    Dupa "connect" trebuie sa intre in dreambox. Trebuie sa ai legatura cu cablu "crossover" daca conectezi direct PC cu dreambox, sau cablu normal daca conectezi prin router.
    Acum daca ai deja instalat mgcamd e mai simplu, faci numai upgrade: copiezi fisierul "mgcamd"(vers. 1.24!) in "var/bin" dai "overwrite" "OK", si copiezi in "var/keys" SoftCam.Key (atentie la litere mari!) AutoRoll.Key si tps.au.
    Daca nu ai inca mgcamd instalat, mai bine folosesti un "addon". Nu am gemini instalat, dar de obicei copiezi "mgcamd.tar.gz" sau "mgcamd.tar.bz2.gz" (depinde de image) in "tmp/" si in dreambox trebuie sa fie undeva in meniu "install addon" sau asa ceva. Dupa instalare copiezi in "/var/keys/" SoftCam.Key, AutoRoll.Key si tps.au actual.
    Loui.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default ok....

    mersi mult....
    la treaba....
    inca o chestie...gemini 3.06 este cam instabil.sau mi se pare mie?
    se cam blocheaza...exista ceva mai bun?

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default e greu!

    nu reusesc sa fac legatura intre box si calculator!
    am scris ip,gateway,etc,etc,etc...
    nu inteleg!
    chiar asa sa fie de greu sa nu poata fi recunoscut de pc?
    mai,sa fie...

  15. #15
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by corneliu View Post
    nu reusesc sa fac legatura intre box si calculator!
    am scris ip,gateway,etc,etc,etc...
    nu inteleg!
    chiar asa sa fie de greu sa nu poata fi recunoscut de pc?
    mai,sa fie...
    Ce arhitectura are reteaua ta locala? (Router, switch, net sharuit din calc etc)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top