Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere Bundesliga

    Stiu ca s-a discutat despre acest subiect in ,,Premiere'', dar dezbaterile au alunecat spre intreg pachetul german, ceea ce nu e deloc rau insa s-a pierdut legatura cu tema initiala. Indraznesc sa propun aici o noua discutie despre subiectul Premiere Bundesliga avand in vedere ca n-am gasit nicio solutie la problema semnalata, si probabil nu sunt singurul. Pe scurt, pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, in timpul derularii meciurilor canalele care transmit partide nu se pot vedea iar in afara de asta canalul care difuzeaza bundesliga konferenz si e exclusiv dedicat bundesligii, premiere sport 3, este singurul din pachet care nu se vede niciodata. Asta fiind situatia intreb, se poate face ceva pentru a reusi sa avem acces la aceste canale ? Precizez ca am un echolite 790 si un ss2. Va rog sa imi spuneti pentru ambele cazuri ce s-ar putea face. Mii de multumiri din partea unui fan al Bundesligii.

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Legat strict de SS2 - eu am urmarit saptamana trecuta conferenz si nu a fost nici un fel de problema. Noul canal pe care se transmite in conferenz este pe TP-ul: 12032 H 27500 (http://flysat.com/premiere.php). Fa eventual o rescanare a TP-ului pt ca acest canal este relativ nou, venit sa inlocuiasca Arena.

    Succes.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Am testat aseara pe un receiver Head 2500 si merge,pe frecventa 12031 H 27500 3/4,Sid 223,Vpid 767,Audio 768,769,Pcr 767.La un alt tip Head 500 nu merge.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge pe ss2

    Merge fara nici un fel de problema, atat Sport 3 cat si Direkt-urile, pentru ca pe ele se transmit meciurile live. Chiar n-am avut nici un fel de problema. Chei la zi si merge.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere

    Testati simbätä la ora 15;30 cind incep meciurile din Bundesliga si atunci sä vedeti ce negru e ecranul pe directuri..

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am mutat cu ss2 de pe 19,2 pe 23,5, imi arata ca am semnal, am lista cu canalele de pe satelit dar nu vad nici unul. Deasupra imaginii in loc de albastru la semnal e gri. Solutii ?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru SS2 exista un plugin numit Green Button2 V1.06 cu care iti apare o fereastra cu toate subcanalele de pe portalurile Direkt, Sport, Erotik. Il gasiti aici: http://dream-pirates.gmc.to/wbb2/thr...3cb75c44b24030 pur si simplu copiati dll-ul in root directory la ProgDVB, de exemplu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top