Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 465

Hybrid View

  1. #1
    100% Tiran Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    var/bin/laden
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Arrow Telefonie/Voip/Internet

    Un thread necesar pentru cei de peste ocean. Postati aici ce va intereseaza pe acest subiect.

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    12Voip are gratuit cu Romania pe fix, si un free trial de 60 minute,asta e partea buna, dupa ce sa terminat trialul am cumparat credit 10 Euro pt ca spuneau ca daca cumperi credit poti suna in continuare gratis dar dupa ce am cumparat credit mi-a aparut un mesaj de genul : "freedays sau terminat normal rates vor fi aplicate " si am mai vazut pe un forum pe cineva care a postat aceeasi problema , asa ca acum tot fac adreses de e-mail si ma inregistrez din nou la fiecare 60 minute vorbite , deocamdata merge.
    Calitatea e buna deocamdata.
    http://www.12voip.com/en/index.html

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit la fel cu 12voip. Am cumparat credit de 10EU si mi-a aparut ca nu mai am free days. Intr-un final mi-au raspuns cei de la 12voip, greseala a fost a mea, am cumparat credit in loc de Free Days. mare grija, sunt doua optiuni diferite.
    Intre timp, ma folosesc de cei 10EU platiti, minutul cu Romtelecom fiind de 1 eurocent. Calitatea ft ft buna.

    Doresc sa schimb Bell cu un provider VOIP. Foloseste cineva ceva reliable si imi poate da un sfat?
    Pe CC era un thread destul de dezvoltat pe tema asta, dar ...nu s-a gandit nimeni ca o sa dispara ...
    Ma uit sa-mi cumpar un VOIP adapter, SIP, PAP2, habar nu am, sunt pionier aici.
    Am gasit ceva de genul asta http://toronto.kijiji.ca/c-buy-and-s...QAdIdZ18795748
    Ce imi recomandati? Multumesc anticipat!

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta e o sipura, nu iti recomand ca trbuie sa tai porturi din router sa nu faca provisioning si sa ia din nou setarile providerului initial, e bataie mare de cap cu el si de spart e mai greu pe urma iti recomand cu caldura un linkys PAP2 (arata la fel dar e usor diferit inauntru) cu firmware 3.1 12 cu care poti sa dau provisioning jos si nu trebuie sa blochezi porturi....la mine merge impecabil de mai bine de un an, un port cu acanacul si unul cu smarcall-ul

    rmware Version: 3.1.12(LS)

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3gjc View Post
    asta e o sipura, nu iti recomand ca trbuie sa tai porturi din router sa nu faca provisioning si sa ia din nou setarile providerului initial, e bataie mare de cap cu el si de spart e mai greu pe urma iti recomand cu caldura un linkys PAP2 (arata la fel dar e usor diferit inauntru) cu firmware 3.1 12 cu care poti sa dau provisioning jos si nu trebuie sa blochezi porturi....la mine merge impecabil de mai bine de un an, un port cu acanacul si unul cu smarcall-ul

    rmware Version: 3.1.12(LS)
    Merci pt raspuns.
    Am gasit si http://toronto.kijiji.ca/c-buy-and-s...QAdIdZ15555497

    http://cgi.ebay.ca/NEW-Unlocked-Link...QQcmdZViewItem

    sau ceva fara built in router http://cgi.ebay.ca/LINKSYS-SIP-VOIP-...QQcmdZViewItem

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    -Am ascultat si eu de voi si am cumparat un PAP2 linksys deblocat de pe e-bay.
    -acuma cum setez eu un port acanac si unul smartcall?
    am contactat acanac si vor $5+abonament /luna la phone pentru un nr virtual.
    -Cum e ala nr virtual si la ce e bun?
    am vazut ca cineva de aici spunea de el.
    -acanac nu ofera portabilitate la nr din BELL sau rogers. deci va trebuii nr nou.
    Mersi


    Quote Originally Posted by yo3gjc View Post
    asta e o sipura, nu iti recomand ca trbuie sa tai porturi din router sa nu faca provisioning si sa ia din nou setarile providerului initial, e bataie mare de cap cu el si de spart e mai greu pe urma iti recomand cu caldura un linkys PAP2 (arata la fel dar e usor diferit inauntru) cu firmware 3.1 12 cu care poti sa dau provisioning jos si nu trebuie sa blochezi porturi....la mine merge impecabil de mai bine de un an, un port cu acanacul si unul cu smarcall-ul

    rmware Version: 3.1.12(LS)
    Last edited by Red Pearl; 6th September 2007 at 20:47.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default Thomas Hook

    Ar mai fii unii cu calitate buna a convorbirilor. Nu stiu daca is voip sau altceva.

    www.thomashook.com asta e web-situ' doar ca trebe sa trimit un e-mail la [email protected] ca sa primesti oferta lor recenta, pe site e o abureala. nu stiu de ce!

    Ei au abonamente cu minute inlcuse doar ca per total iesi un pic mai ieftin de 3.9/minut. au minute de 300/600/800 , au avut prin primavara unul cu minute unlimited cu romania fix cu 29.99 + tax dar l-au scos dupa vreo 2 luni, va dati seama de ce.... .

    Toti angajatii sunt romani din Vancuver deci puteti linistiti sa trimite-ti e-mailuri in romaneste.

    Merita incercat zic eu!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    CANADA-Montreal
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal,am eu un cont la Thomas Hook shi avetzi dreptate,au calitate extraordinara dar shi pret,eu platesc cu Rom 12,9 centi pe min,nu ii folosesc decit atunci cind Call Selectu e picat sau sunt in alta parte shi sun pe contul meu(am numar de acces shi un numar de parola).In rest pina acum de cam un an jumate au mers perfect de cite ori am avut nevoie.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce recomadati: modem cu router incorporat

    Salve,

    Ce recomandati:

    1) modem DSL cu router incorporat
    2) Modem DSL + Router separat

    Ce brand ar fii cel mai bun pret/calitate?

    Multumesc!
    Ciao

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Red Pearl
    Eu pot sa-ti zic ce router sa nu iei, Linksys NU, am avut probleme cu el v2, v3, v4 am incercat si mai devreme sau mai tarziu mi se blocau...acum sunt cu un netgear (de vreo juma' de an) never ever reset....sunt happy. In rest rings and bells, incearca sa mergi nu cu sistem integrat dsl + router, eu am cablu cu modem separat si cu router separat iar topologia din casa destul de stufoasa cu QoS si 802.11a/g + 802.11e+i....cu AP-uri separate de router

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    In Tara lu Mos Craciun
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Yo3gjc,
    daca ai vreme da-mi un pm te rog. Doresc sa te intreb ceva legat de setarile router ..modem si din astea.Multam.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default Spa2002-er

    Pentru cei interesati de un adaptor VOIP, puteti lua de la Fry's un Sipura SPA2002-ER, la 30 USD+taxe. Fata de celelalte preturi de pe net, e chilipir curat. Initial, asta e locked pe Earthlink, dar poate fi deblocat usor, inainte sa-l conectati la internet. Urmariti instructiunile de aici:
    http://www.shadowmite.com/spa2002-unlock.html

    Trebuie atentie mare sa nu-l legati la net, pana nu-l deblocati, ca face provisioning si e de belea. Parerea mea este ca asta, fata de PAP2, e mult mai usor de unlock. A mers totul din prima.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Cool acanac

    As vrea sa stiu si eu ceva mai mult despre voip ,cum pot sa-l instalez . Daca cumpar un pap2 de pe e-bay este bun si este deblocat.
    Poate sa-mi dea si mie cineva detalii mai multe

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fa un search pt PAP2 unlocked. Eu am luat ceva de genul asta si merge perfect. Cauta cel mai bun pret pt tine si in functie de unde stai, de Shipping & Handling cost. Alege USPS daca esti sau daca produsul vine din USA.

    http://cgi.ebay.com/LINKSYS-SIP-VOIP...QQcmdZViewItem

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top