Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 29 of 31 FirstFirst ... 192728293031 LastLast
Results 421 to 435 of 465
  1. #421
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down Vonage voip


    Am luat si eu un adaptor de voip -Motorola VT2142 -dar merge numai cu vonage.
    Am gasit un program sa-l fac sa mearga si pentru alt provider dar nu-mi iese treaba.Mai ramine da facut j-tag sau sa-l arunc .
    Poate are cineva vreo idee

  2. #422
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default Bell thtottling

    Salut,
    ati gasit ceva nou care sa pacaleasca Bell throttling?
    Folosesc Acanac ca ISP.
    Merci

  3. #423
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation voip Linksys

    Am luat si eu un voip adapter cu 2 linii de telefon
    L-am configurat si am luat un nr gratis de pe smartcall.com dar merge dupa ce il rebotez daca nu imi da linia mereu ocupata.
    Eu cred ca este din ruter dar de ce merge prima data cam 5 min si apoi nu mai mere.Cineva a zis ca voipul pierde niste pachete dar habar n-am ce sint alea .
    Poate cineva sa-mi dea vreo idee
    PS: ruterul este tot linksys 54GL

  4. #424
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probabil ai UPNP on si "uita" dupa o perioada sa tina deschise porturile de voce. Daca ai DMZ pune-l in DMZ si vezi daca mai face asa, daca nu ai DMZ deschide pe IP-ul PAP-ului porturile 5060 si 5061 UDP si incearca de la 10001 la 65535 (ca PAP-ul aloca porturi de semnalizare dinamic) vezi ce zice
    Quote Originally Posted by pisici View Post
    Am luat si eu un voip adapter cu 2 linii de telefon
    L-am configurat si am luat un nr gratis de pe smartcall.com dar merge dupa ce il rebotez daca nu imi da linia mereu ocupata.
    Eu cred ca este din ruter dar de ce merge prima data cam 5 min si apoi nu mai mere.Cineva a zis ca voipul pierde niste pachete dar habar n-am ce sint alea .
    Poate cineva sa-mi dea vreo idee
    PS: ruterul este tot linksys 54GL
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

  5. #425
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3gjc View Post
    probabil ai UPNP on si "uita" dupa o perioada sa tina deschise porturile de voce. Daca ai DMZ pune-l in DMZ si vezi daca mai face asa, daca nu ai DMZ deschide pe IP-ul PAP-ului porturile 5060 si 5061 UDP si incearca de la 10001 la 65535 (ca PAP-ul aloca porturi de semnalizare dinamic) vezi ce zice
    Dar unde gasesc ca este DMZ si ce este UPNP poate imi explici
    Merci mult pentru aceste informatii voi cauta sa le gasesc

  6. #426
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce nu incercaţi http://www.terrasip.com
    E superieftin, puteti suna in Romania, Canada, US of A pentru pennies per minute. Îl folosesc de vre-o 5 ani si merge excelent; iti deschizi un account, pui 10 euro si vorbeşti de te saturi şi nu expiră daca nu vorbeşti.
    Am folosit întotdeauna paypal ca să pun cei 10 euro si e foarte securitar.

  7. #427
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi Pisici
    Porturile si setarile inculsiv DMZ si UPNP le gasesti in router. Iti recomand daca ai un router care nu are DMZ sa incerci sa-l schimbi cu unul care stie de DMZ ca sa nu mai ai probleme cu redirectarea/deschiderea proturilor. S-ar putea ca ATA sa nu aibe nici o problema si durerea de cap sa vina de la router... adica porturi care au fost anterior deschise dinamic care dupa o perioada de timp routerul le-a inchis si a lasat ATA cu ochii in soare. Incearca si vezi daca merge prin schimbarea routerului, cauta un router care stie DMZ ca sa nu te complici

    Quote Originally Posted by pisici View Post
    Dar unde gasesc ca este DMZ si ce este UPNP poate imi explici
    Merci mult pentru aceste informatii voi cauta sa le gasesc
    Last edited by yo3gjc; 23rd September 2010 at 13:27.
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

  8. #428
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Quote Originally Posted by negruvoda View Post
    De ce nu incercaţi http://www.terrasip.com
    E superieftin, puteti suna in Romania, Canada, US of A pentru pennies per minute. Îl folosesc de vre-o 5 ani si merge excelent; iti deschizi un account, pui 10 euro si vorbeşti de te saturi şi nu expiră daca nu vorbeşti.
    Am folosit întotdeauna paypal ca să pun cei 10 euro si e foarte securitar.
    Poti sa-mi spui daca ai luat si un numar de la ei si cum merge.
    Cel ce te suna din aceiasi zona unde stai trebuie sa faca si prefixul adic +1?

  9. #429
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down voip Linksys

    Quote Originally Posted by yo3gjc View Post
    Hi Pisici
    Porturile si setarile inculsiv DMZ si UPNP le gasesti in router. Iti recomand daca ai un router care nu are DMZ sa incerci sa-l schimbi cu unul care stie de DMZ ca sa nu mai ai probleme cu redirectarea/deschiderea proturilor. S-ar putea ca ATA sa nu aibe nici o problema si durerea de cap sa vina de la router... adica porturi care au fost anterior deschise dinamic care dupa o perioada de timp routerul le-a inchis si a lasat ATA cu ochii in soare. Incearca si vezi daca merge prin schimbarea routerului, cauta un router care stie DMZ ca sa nu te complici
    Ma tot chinui cu un voip nou de la Linksys care este unlocked.
    Am pus pe un port un telefon de smart call ca sa primesc telefon si dupa ce il scot din priza merge 2 min si apio gata .Pe celalalt port am pus un telefon ca sa pot suna folosind 12voip care merge fara probleme.Dar cu cel de pe port 1 cu smart call am numai belele -nu mere si pace -ton am dar daca nu dau restart nu mere sa primesc telefon.
    Mentionez ca SIP port este 5060 la port 1 si 5061 la port 2 cu external adress de 3600 la fiecare .Am setat ruterul pe DMZ sa-mi dea IP static la IP de voip si tot degeaba .Nu inteleg de ce unul merge si celalalt nu .
    Poate are cineva o configuratie sa-mi dea si mie ca de vreo luna tot asa ma chinui .Ma gindesc ca poate cei de la smart call vede ca ma suna rar si mi-l blocheaza sau poate ca merge numai un port si celalalt se blocheaza dupa 2 min.

  10. #430
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    CT
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pisici, eu am un sipura 2000. Daca ai un Pap2 cred ca e cam aceeasi configuratie. Pot sa ti-o trimit pe a mea daca-mi dau un pm cu emailul tau.
    Smartcall nu iti creeaza probleme. Eu i-am facut un cont unui prieten care nu l-a folosit aproape 2 ani si a mers imediat cind l-a incercat.
    E posibil sa fie adaptorul stricat. Ceva asemanator am patit eu cu portul fxo al unui grandstream. Facea conexiunea cu linia fixa (pstn) doar in primele secunde dupa restart. Pe urma nu mai mergea. Un defect hardware ce a ramas nereparat...

  11. #431
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Smile rezolvat conexiune

    Quote Originally Posted by reptilu View Post
    pisici, eu am un sipura 2000. Daca ai un Pap2 cred ca e cam aceeasi configuratie. Pot sa ti-o trimit pe a mea daca-mi dau un pm cu emailul tau.
    Smartcall nu iti creeaza probleme. Eu i-am facut un cont unui prieten care nu l-a folosit aproape 2 ani si a mers imediat cind l-a incercat.
    E posibil sa fie adaptorul stricat. Ceva asemanator am patit eu cu portul fxo al unui grandstream. Facea conexiunea cu linia fixa (pstn) doar in primele secunde dupa restart. Pe urma nu mai mergea. Un defect hardware ce a ramas nereparat...
    Am pus 2 modemuri pe aceiasi linie si sa blocat primul modem cel care era conectat la ATA.Apoi a mers snur fara sa umblu in setari .Eu credeam ca routerul nu deschide portul dar era bizar ca un port de la ATA mergea .
    Merci mult

  12. #432
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare!
    Cer ajutorul celor care stau in USA si sunt binevoitori sa ma ajute. Imi trebuie un cont/numar VOIP de US de la http://www.sipgate.com/
    Deoarece stau in Ro si nu am nici un prieten in US (ci numai in Canada) apelez la ajutorul vostru.
    Imi trebuie acest numar pentru folosirea cu Google Voice in Sipsorcery.
    Am deja asociat un numar de la IPkall insa acesta expira daca nu sun sau sunt sunat in interval de 30 de zile.
    [email protected]

  13. #433
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up call free pentru 4 luni

    Quote Originally Posted by negruvoda View Post
    De ce nu incercaţi http://www.terrasip.com
    E superieftin, puteti suna in Romania, Canada, US of A pentru pennies per minute. Îl folosesc de vre-o 5 ani si merge excelent; iti deschizi un account, pui 10 euro si vorbeşti de te saturi şi nu expiră daca nu vorbeşti.
    Am folosit întotdeauna paypal ca să pun cei 10 euro si e foarte securitar.
    La fel este si justvoip si iti da 4 luni moca dar nu trebuie sa depasesti 7 convorbiri pe zi sau 300 min/saptamina.Eu am depasit cele 7 apeluri si smecherii au ipapat ceva marafei din cont .Deci uitate in fiecare zi la miscare in cont .Se aude bine si in plus daca nu-ti raspunde nimeni nu apare ca apel.Inainte am fost la 12voip si chiar daca nu raspundea nimeni aparea ca un apel .

  14. #434
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb freephoneline

    Quote Originally Posted by callatis View Post
    Salut,
    ati gasit ceva nou care sa pacaleasca Bell throttling?
    Folosesc Acanac ca ISP.
    Merci
    Da este freepnoneline gratis pe viata si dai numai 50 de coco activarea si sa-ti dea configurarea.
    Merge bine

  15. #435
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    130
    Posts Thanks / Likes

    Default


    I-am gasit pe astia pe Android Market si vad ca au preturi foarte bune. Ia incercat cineva? http://www.voipalot.com/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top