Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 25 EUR (25%)
Donate to support this site...

Page 21 of 31 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 465
  1. #301
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Termina cu prostiile, nu e pisalogeala, de aia mi-am facut cont aici sa intreb daca nu stiu si sa raspund daca stiu, este un gentelman agreement, nu exista intrebari tampite, exista numai raspunsuri tampite, so... vezi daca in Phone Gonme nu ai functia de follow-up...just in case fa un double check, apoi verifica daca ai pus prefixul care trebuie in numarul pe care l-ai pus in voxalot GUI. De ex eu pe voipstunt ca sa sun in US and Canada trebuie sa formez in fata numarului 001 ce ma duce la concluzia serverele sunt un Europa. Tu de pe PhoneGnome ca sa formezi pe mobilul tau ce prefix pui infata numarului? Vezi daca nu cumva lipseste vreun prefix

    Quote Originally Posted by aeroplan View Post
    Hai sa te mai intreb ceva:
    Deci am contul de SmartCall, am contul PREMIUM de la Voxalot si mi-am facut un cont free cu PhoneGnome, la care am inregistrat celularul meu.
    Apoi am urmat pasii de aici
    http://www.freevoipnews.com/virtual_...phone_line.htm
    doar ca, in loc de TPad, am folosit SmartCall (NetPhone).
    In Voice Service Provider List am verificat ca SmartCall sa aiba Reg. Status pe "Registered".
    Cand sun numarul de la SmartCall (021-569-xxxx) din Bucuresti, imi raspunde un robot ceva cu "user not available".
    Stii ceva despre PhoneGnome, chiar iti fac forward free de la SIP la PSTN (in cazul meu, la celular), sau n-am inteles eu bine?
    Mersi si scuze pt. pisalogeala, nu prea gasesc raspuns pe Net...
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

  2. #302
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK.
    Stii vreo metoda de-a-mi verifica numarul de SmartCall?
    Am verificat totul inca o data, dar de ex. nu pot suna numarul meu de SmartCall (chiar cand sunt logat cu X-Lite de pe PC-ul meu), primesc mereu acelasi mesaj, ala cu "user unavailable".
    Eu tin minte ca imi luasem un numar de la SmartCall acum vreo 2-3 ani si suna, chiar de aici (CA) puteam suna clientul X-Lite si totul era OK. Vad ca nu mai au forum, am inteles ca i-a cumparat alta companie, or fi schimbat si altceva? Bineinteles ca m-am inscris cu o identitate fake la ei pe site...

  3. #303
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aeroplan, da-mi pe PM un contact de-al tau si facem voice tests/debug diseara.

    Quote Originally Posted by aeroplan View Post
    OK.
    Stii vreo metoda de-a-mi verifica numarul de SmartCall?
    Am verificat totul inca o data, dar de ex. nu pot suna numarul meu de SmartCall (chiar cand sunt logat cu X-Lite de pe PC-ul meu), primesc mereu acelasi mesaj, ala cu "user unavailable".
    Eu tin minte ca imi luasem un numar de la SmartCall acum vreo 2-3 ani si suna, chiar de aici (CA) puteam suna clientul X-Lite si totul era OK. Vad ca nu mai au forum, am inteles ca i-a cumparat alta companie, or fi schimbat si altceva? Bineinteles ca m-am inscris cu o identitate fake la ei pe site...
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

  4. #304
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand ajungi la un rezultat posteaza te rog concluziile, e interesant...


    Quote Originally Posted by aeroplan View Post
    Hai sa te mai intreb ceva:
    Deci am contul de SmartCall, am contul PREMIUM de la Voxalot si mi-am facut un cont free cu PhoneGnome, la care am inregistrat celularul meu.
    Apoi am urmat pasii de aici
    http://www.freevoipnews.com/virtual_...phone_line.htm
    doar ca, in loc de TPad, am folosit SmartCall (NetPhone).
    In Voice Service Provider List am verificat ca SmartCall sa aiba Reg. Status pe "Registered".
    Cand sun numarul de la SmartCall (021-569-xxxx) din Bucuresti, imi raspunde un robot ceva cu "user not available".
    Stii ceva despre PhoneGnome, chiar iti fac forward free de la SIP la PSTN (in cazul meu, la celular), sau n-am inteles eu bine?
    Mersi si scuze pt. pisalogeala, nu prea gasesc raspuns pe Net...
    Last edited by justin_curious; 6th March 2009 at 21:43.

  5. #305
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aeroplan View Post
    OK.
    Stii vreo metoda de-a-mi verifica numarul de SmartCall?
    Am verificat totul inca o data, dar de ex. nu pot suna numarul meu de SmartCall (chiar cand sunt logat cu X-Lite de pe PC-ul meu), primesc mereu acelasi mesaj, ala cu "user unavailable".
    Eu tin minte ca imi luasem un numar de la SmartCall acum vreo 2-3 ani si suna, chiar de aici (CA) puteam suna clientul X-Lite si totul era OK. Vad ca nu mai au forum, am inteles ca i-a cumparat alta companie, or fi schimbat si altceva? Bineinteles ca m-am inscris cu o identitate fake la ei pe site...
    Ai reusit? Mi-am cofigurat si eu SmartCall prin X-Lite si merge bine. M-a sunat cineva din Ro si am sunat si eu de aici din USA. In legatura cu SoftGnome si VoxLite sa ne spuna cineva daca a reusit sa configureze routingul.

  6. #306
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca n-am reusit.
    Zici ca ai sunat prin SmartCall, inseamna ca ai cumparat credit, nu?
    Una din banuielile mele era ca SmartCall (mai bine zis, NetPhone) iti "deschide" contul/numarul doar daca cumperi ceva credit...
    Mi-am facut un cont si la EuteliaVoip si nici cu ala nu reusesc nimic... Singura diferenta e ca aici e o voce in italiana care spune ceva cu "nedisponibil"...
    Am deschis porturile UDP 3478, 5060, 8000 si 8001 in router - tot degeaba.
    Deci, ca sa inchei: acum am luat-o pe bucati si incerc mai intai sa fac sa mearga x-lite-ul. Abia apoi o sa incerc iar schema cu Voxalot si PhoneGnome.

  7. #307
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aeroplan View Post
    Inca n-am reusit.
    Zici ca ai sunat prin SmartCall, inseamna ca ai cumparat credit, nu?
    Una din banuielile mele era ca SmartCall (mai bine zis, NetPhone) iti "deschide" contul/numarul doar daca cumperi ceva credit...
    Mi-am facut un cont si la EuteliaVoip si nici cu ala nu reusesc nimic... Singura diferenta e ca aici e o voce in italiana care spune ceva cu "nedisponibil"...
    Am deschis porturile UDP 3478, 5060, 8000 si 8001 in router - tot degeaba.
    Deci, ca sa inchei: acum am luat-o pe bucati si incerc mai intai sa fac sa mearga x-lite-ul. Abia apoi o sa incerc iar schema cu Voxalot si PhoneGnome.
    Nu . N-am cumparat credit dar pot doar sa primesc apeluri.
    Last edited by adymax; 9th March 2009 at 18:46.

  8. #308
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cand ti-ai facut tu contul? la conturile create mai de mult trebuie migrate de pe sip.smartcall.ro pe netmaster.Vezi daca te poti loga pe pagina lor cu contul?

    Quote Originally Posted by aeroplan View Post
    Inca n-am reusit.
    Zici ca ai sunat prin SmartCall, inseamna ca ai cumparat credit, nu?
    Una din banuielile mele era ca SmartCall (mai bine zis, NetPhone) iti "deschide" contul/numarul doar daca cumperi ceva credit...
    Mi-am facut un cont si la EuteliaVoip si nici cu ala nu reusesc nimic... Singura diferenta e ca aici e o voce in italiana care spune ceva cu "nedisponibil"...
    Am deschis porturile UDP 3478, 5060, 8000 si 8001 in router - tot degeaba.
    Deci, ca sa inchei: acum am luat-o pe bucati si incerc mai intai sa fac sa mearga x-lite-ul. Abia apoi o sa incerc iar schema cu Voxalot si PhoneGnome.
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

  9. #309
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    voua va merge telefonia de la acanac ?

    de 3 ore nu imi merge

  10. #310
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    au fost down si Duminica vreo 2-3 ore, de KK insa sunt ieftini, )
    Quote Originally Posted by raducosmin View Post
    voua va merge telefonia de la acanac ?

    de 3 ore nu imi merge
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

  11. #311
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default Skype

    Salut! Am cumparat un credit de 10E la skype.Am vb. din Romania in Italia circa 40 de minute si mi sa terminat creditul.Parca ziceau ca poti vorbi free 180 de zile sau asa ceva,ma rog! Cu 10E vorbeam cu o alta cartela mai mult de acasa si nu luam teapa. Neseriosi!

  12. #312
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Skype nu conteaza LOCUL fizic de unde suni (ca-i Romania, Canada, Kiribati sau Tibet...), conteaza doar cat costa convorbirile.
    Ai aici preturile, in Euro:
    http://www.skype.com/prices/callrate...UR#allRatesTab
    In plus, fiecare convorbire inceputa te taxeaza cu o Connection Fee:
    http://www.skype.com/prices/callrates/connectionfee
    O aritmetica simpla ne arata ca 10€ pt. 40 de minute este pretul pentru apel pe celular in Italia (25˘/min).
    "180 de zile" e perioada cat este valabil creditul, daca nu faci nici un apel (cu alte cuvinte, la fiecare 180 de zile trebuie sa faci cate un apel, altfel banii dispar). Poti apela, de ex., un numar gratuir de tipul 1-800-... din US/Canada si nu pierzi nimic, iar contorul se reseteaza la 0 in felul asta.
    Faptul ca nu te-ai informat te-a costat ceva banutzi. Skype nu e grozav la costurile catre telefoane "traditionale" (fixe sau mobile). Daca vrei sa citesti despre Skype, te poti uita la forum aici:
    http://forum.skype.com
    Eu, personal, folosesc Skype in permanenta (am un PC vechi care doar asta face, ruleaza cateva programe de vorbit, ca Skype, Yahoo!Mess, Nonoh...) pentru ca PC-ul acela e conectat cu telefoanele din casa printr-un adaptor D-Link DPH-50U.
    Toti cunoscutii au Skype si ma suna cand vor, direct pe telefon. Am abonamentul US&Canada Unlimited si redirijez apelurile pe celular (care-i si singurul meu telefon, by the way) fara alte costuri suplimentare.
    Situatia e un pic diferita in Europa, unde si modul de taxare la telefonie (fixa / mobila) difera fata de America de Nord.
    DE fapt, am scris toate astea nu ca sa ma laud, ci ca sa spun ca raspund cu placere oricui vrea sa afle mai multe despre Skype.
    Mie imi foloseste foarte mult si citesc mereu despre ce mai inoveaza. De exemplu, in versiunea 4.0 au imbunatatit mult calitatea vocii (codec SILK), ca si cea a apelurilor video. Ma opresc aici, oricum am depasit mult subiectul Reply-ului...
    By the way, adymax si yo3gjc, mersi pentru ofertele de ajutor, cred ca sapt. asta o sa am un pic timp sa ma ocup de SmartCall...

  13. #313
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi am pus mana pe un linksys pap2-na si am incercat sa-l configurez pe smartcall, insa fara succes. La registration state imi zice: Can't connect to login server .. si tot incearca la 30 sec. Am urmat instructiunile de la smartcall pt linksys rtp300 dar tot nu vrea sa porneasca. Help, pls

  14. #314
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    209
    Posts Thanks / Likes

    Default Ooma

    Sunt curios daca a incercat cineva ooma ?

    http://www.ooma.com/

  15. #315
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by yo3gjc View Post
    au fost down si Duminica vreo 2-3 ore, de KK insa sunt ieftini, )
    Cum merge internetul la acanac ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top