Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Member of Shadow! Master
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu RECEIVE digi tv sau?

    in primul rand SALUT PE TOATA LUMEA DE PE FORUMUL ASTA...!urmaresc de ceva vreme forumul si tot respectul ptr toti moderatori...Deranjez si eu cu o intrebare...poate ptr uni sa fie o intrebare banala.......Cum se face ca in momentul in care dau sa opresc receiver-ul din telecomanda se opreste ma refer la receiver(deci intra in stand-by,se aprinde ledul rosu in care apare si ora locala)dar in momentul cand ii dau power din telecomanda nu imi mai porneste receiver-ul.Imi apare pe ecranul reciver-ului un 0 sau 1.daca ii dau reset la receiver imi porneste bine (se vede ultimul program care sa vazut inainte de oprire).Astept un raspuns.Multumesc.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pamas28 View Post
    in primul rand SALUT PE TOATA LUMEA DE PE FORUMUL ASTA...!urmaresc de ceva vreme forumul si tot respectul ptr toti moderatori...Deranjez si eu cu o intrebare...poate ptr uni sa fie o intrebare banala.......Cum se face ca in momentul in care dau sa opresc receiver-ul din telecomanda se opreste ma refer la receiver(deci intra in stand-by,se aprinde ledul rosu in care apare si ora locala)dar in momentul cand ii dau power din telecomanda nu imi mai porneste receiver-ul.Imi apare pe ecranul reciver-ului un 0 sau 1.daca ii dau reset la receiver imi porneste bine (se vede ultimul program care sa vazut inainte de oprire).Astept un raspuns.Multumesc.
    Incearca sa-i faci un software upgrade, nu-ti fie frica, daca-si da duhul ti-l schimba la orice punct de reprezentanta...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Member of Shadow! Master
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default [email protected]

    i-am facut si actualizarea si imi da ca nu este nici un serviciu descarcat..iar normal problema continua.......ce alceva poate sa fie?multumesc oricum de raspuns([email protected])...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pamas28 View Post
    i-am facut si actualizarea si imi da ca nu este nici un serviciu descarcat..iar normal problema continua.......ce alceva poate sa fie?multumesc oricum de raspuns([email protected])...
    da-mi in PM seria receptorului, sa vad ce tip este si-ti scriu pe ce program sa pui si cum sa faci cu shortcut upgradeul.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca un upgrade fortat. Cu el inchis apesi si tii apasat pe program+/program- de pereceptor, nu de pe telecomanda, in acelasi timp.
    SHALOM

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cluj Napoca/Alba Iulia
    Posts
    309
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Incearca un upgrade fortat. Cu el inchis apesi si tii apasat pe program+/program- de pereceptor, nu de pe telecomanda, in acelasi timp.
    Dar spunei omului sa fie oprit receptorul pe TVR 2 (parca)
    Dragostea incepe cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima.

  7. #7
    Member of Shadow! Master
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut asa cum mi-ati spus voi dar nimic....m-am uitat la ultima actualizare de la soft si este in data de 02/02/2007.dupa ce tin apasat cele 4 sec pe ch+ cd- de la receptor imi apare un 0: sau cateodata 3: sau 2: si nu mai misca trebuie sa ii dau de la butonul din spate sau sa il scot din priza sa pot sa mai am iara imagine....

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cluj Napoca/Alba Iulia
    Posts
    309
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pamas28 View Post
    am facut asa cum mi-ati spus voi dar nimic....m-am uitat la ultima actualizare de la soft si este in data de 02/02/2007.dupa ce tin apasat cele 4 sec pe ch+ cd- de la receptor imi apare un 0: sau cateodata 3: sau 2: si nu mai misca trebuie sa ii dau de la butonul din spate sau sa il scot din priza sa pot sa mai am iara imagine....
    Tu ai 1120 sau 1160?
    Dragostea incepe cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Dany_Strong 4155 Evo View Post
    Tu ai 1120 sau 1160?
    HSS 3169 NA
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tara de Foc
    Posts
    678
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba-l la cel ami apropiat punct de prezenta

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Tirgu Lapus
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba pune-l pe PROTV International si fa-i actualizarea.

  12. #12
    Member of Shadow! Master
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am pus si pe protv intr si pe tvr 2 dupa cum ziceau uni si nimic,alta varianta in afara de aceia de al duce inapoi la reprezentanta exista....?

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spargel....
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De mare exceptie postul de mai sus ....

  15. #15
    Member of Shadow! Master
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat View Post
    Spargel....
    ---->>>SENIOR MEMEBER vine de la SPARGEL? am intrat ptr un sfat aici dar se pare ca sfatul unur specialisti "seniori" a fost sa il spart....vaya foro---multumesc oricum.(Acum te intaleg costiitalia...)....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top