Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: hdd pe dm7020

  1. #1
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking hdd pe dm7020

    ce hdd pun pe dream 7020si? eu vreau sa pun unul de laptop , ce-mi recomandati


    multumesc anticipat de raspunsuri...

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    normal , nu tre de lap , de cat vrei tu :P0 de 500gb daca te tzine :P)

  3. #3
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    normal , nu tre de lap , de cat vrei tu :P0 de 500gb daca te tzine :P)
    man, ma refer ca nu gasesc la 5400rot/min decat de laptop si in plus de asta eu vreau nou, nu-mi plac sh-urile... deci vreau sa pun de laptop, ma tine, dar nu-mi trebuie de 500Gb..deci pot conecta un hdd de lap in dream..si daca da ce model imi recomandati...ca m-am saturat sa tin lap-ul deschis cand fac sau vad capturi.

    multam

  4. #4
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Wink hdd







    Eu zic să îţi pui unul normal, lasă-l pe ăla de laptop... înregistrează foarte bine şi ăsta!
    În altă ordine de idei, la mine dreambox-ul nu îl mai recunoaşte după un reboot, trebuind să îl formatez din nou. Aşa că salvez de fiecare dată înregistrarea pe calculator, ca o masură de siguranţă!
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parca cele cu notatia CE ( consumer etc si nu marcajul de conformitate ) sint pt functionare in altceva decit PC .
    Daca nu , pune-l cu cooler .
    Cele pitice ( 2,5 degete ) au alt conector si va trebui adaptor .

  6. #6
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Parca cele cu notatia CE ( consumer etc si nu marcajul de conformitate ) sint pt functionare in altceva decit PC .
    Daca nu , pune-l cu cooler .
    Cele pitice ( 2,5 degete ) au alt conector si va trebui adaptor .
    bun, tre sa fie SATA sau PATA ..? da-mi mai multe detalii, gasesc pe undeva adaptorul ala, un link ceva.. sau ma las pagubas..

    multam

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    bun, tre sa fie SATA sau PATA ..? da-mi mai multe detalii, gasesc pe undeva adaptorul ala, un link ceva.. sau ma las pagubas..

    multam
    io zik asha .... hard de calc , normal la 5400 , cota un wd sau un seagate sau ceva care sa nu faca mult zgomot :P) daca tot ai dm 7020 ce rost are un hdd de lap ala e bun numai in dm 500 , ai avansat acum bucurate de roade :P)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    io zik asha .... hard de calc , normal la 5400 , cota un wd sau un seagate sau ceva care sa nu faca mult zgomot :P) daca tot ai dm 7020 ce rost are un hdd de lap ala e bun numai in dm 500 , ai avansat acum bucurate de roade :P)
    ce?,poti pune hdd in dm500?
    ps:unde?afara din el,nu.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    bun, tre sa fie SATA sau PATA ..?
    PATA .
    Abaptor stiu ca am vazut undeva la vinzare in ultimele 6 luni ( probabil la shopuri sat online ) dar nu-mi aduc altceva aminte .Principial adapteaza direct riboanele de 40 la 44 .
    Cumpara un cooler pt hdd si pune hdd de PC .

    Daca cumperi Hdd de la shopuri sat aproape sigur sint CE la 5400 rpm.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca tot vrei Hdd de 2.5" aici un link ptr adaptor
    http://cgi.ebay.de/Notebook-Festplat...QQcmdZViewItem

    eu am un Samsung SpinPoint P120 160GB IDE 8MB (SP1613N) in DM7020, e foarte silentios in schimb am imaginea pe un usb stick si hdd-ul merge doar la inregistrai sau redare de pe el. Cu solutia asta nu am nici un zgomot la vizionare de pe sat.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Vestul Romaniei
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default Hdd

    Poti seta Standby la HDD, eu am la 10 minute, deci nu trebuie sa lansezi imaginea de pe USB doar ca HDD -ul sa fie oprit!
    Pentru polly75, alege un hard normal ATA IDE cu turatie normala.
    Nu recomand harduri cu turatii mari sau harduri vechi de genul Quantum Fireball, deoarece acestea consuma multa energie si dupa un timp poate ceda sursa aparatului.
    Vu+ Solo2 + 1.1m Famaval + HH Speedy + LNB 0.2db Inverto Black Ultra Single

  12. #12
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by paco68 View Post
    Poti seta Standby la HDD, eu am la 10 minute, deci nu trebuie sa lansezi imaginea de pe USB doar ca HDD -ul sa fie oprit!
    Pentru polly75, alege un hard normal ATA IDE cu turatie normala.
    Nu recomand harduri cu turatii mari sau harduri vechi de genul Quantum Fireball, deoarece acestea consuma multa energie si dupa un timp poate ceda sursa aparatului.
    bun..pana la urma, pot folosi si un hdd de pc 7200 rot/min? trebuie sa bag un cooler ceva..? imaginile le am pe CF, hdd-ul vreau sa-l folosesc exclusiv pt capturi.

  13. #13
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    bun... am pus hdd-ul , all ok.. dar dupa restart nu-mi mai vede capturile si trebuie sa-l formatez din nou...aveti idee unde gresesc, sau e normal asa, desi nu prea cred...


    multam

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Vestul Romaniei
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e normal ! Ce imagine ai ?
    Vu+ Solo2 + 1.1m Famaval + HH Speedy + LNB 0.2db Inverto Black Ultra Single

  15. #15
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by paco68 View Post
    Nu e normal ! Ce imagine ai ?

    nabilo 8...dar am boot-at pe CF si pe GP face la fel...ceva sfaturi.. mai trebuie sa setez ceva..?*

    multam

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top