Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme ProgDVB

    Am o problema cu ProgDVB (versiunea instalata cred ca e 4.85).
    In trecut mi se bloca la schimbari de canale, volum etc.
    Recent problema se oprise, in schimb nu imi mai afiseaza OSD-ul.
    Sambata seara am instalat o noua instanta a aplicatiei si m-am pus pe cautat.
    Varianata veche avea ce-a de a doua problema, varianata noua, prima problema.
    Intru-cat ProgDVB.ini era singurul fisier cu dimensiune diferita, m-am gandit ca de acolo ar putea fi problema.
    Acum intrebarea: La ce se refera setarea UseVMR? Cand ii dau valoarea 0, nu se mai blocheaza, dar nu am OSD. Cand are o valoare mai mare (1,2,3 ...), are OSD, dar se blocheaza.
    Are vreo legatura cu Memoria Virtuala?
    O fi configuratia prea slaba?
    Am un Athlon XP 2400+, 256 DDR.
    Drogy

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil sa ai memorie mult prea putina. Vezi cat ai ocupat. Pune timeshifting pe off sau pe hdd (oricum nu in memorie). Eu am acelasi CPU da 1gb ddr si un modest FX5200 si merge ok.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by drogy View Post
    Acum intrebarea: La ce se refera setarea UseVMR? Cand ii dau valoarea 0, nu se mai blocheaza, dar nu am OSD. Cand are o valoare mai mare (1,2,3 ...), are OSD, dar se blocheaza.
    video mixing render .
    daca ai placa video ati si procesor slab uita de vmr .
    pentru osd la nvidia pui vmr9
    intrebare ( constatatoare ) : ma uit ca prostul la optiuni si nu gasesc numere ()

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un GeForce. Procul n-as zice ca e slab. Ok nu e Intel, nici AMD de generatie noua, dar are frecventa reala de 2 Ghz.
    Deci pentru nVidia zici ca 9 ar trebui sa fie valoarea. Merci.
    Nu in optiuni gasesti valorile, ci in ProgDVB.ini

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu 9 ar trebui sa fie valoarea ci VMR9 sa fie optiunea aleasa din drop-down box
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    367
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am şi eu o problemă cu Prog dvb cnd scimb posturile foarte des mi dă eroare.
    Dvb Dream nsă nu ce poate fii. Aştep idei ajutaţimă. Merci

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by banditata View Post
    Am şi eu o problemă cu Prog dvb cnd scimb posturile foarte des mi dă eroare.
    Dvb Dream nsă nu ce poate fii. Aştep idei ajutaţimă. Merci
    Ce versiune folosesti?..e indicat sa folosesti 4.85.3 ..o gasesti aici
    http://www.progdvb.com/download_progdvb4x.html

    ...celelalte versiuni mai noi sunt de test...si instabile (nu scaneaza corect, nu functioneazaTXT..etc)...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default big problem

    Am si eu problema cu progdvb adik orice wiewer ..cand e vorba de programe codate ( ca pe progr free mere perfect),deci p programe codate acolo unde este implicat vplug binteles, mi se incarca proc in 3-5 min si nu mai pot face nimik decat sa skimb p alt canal (free) sau sa inkid vieweru..sa se fi skimbat algooritmii si sa solicite configuratie mai buna ca pana acuma un an ma uitam fara probl p viacc1 sau poate si p nagra2 lal inceputuri..acuma de-o vreme de cand am mai pornit placa face figura asta,sa zic si configuratia :PCTVsat ,intel celeron 2,4ghz,256ddr placa video ati radeon 9250 128mb.Va rog care aveti solutii sa veniti cu un sfat,eventual cei care au pinaccle si poate trebe facute ceva setari suplimentare la viewer sau pluginuri desi m-as mira.La drgby era alceva ca i se bloca cand skimba canalu la mine e vorba ca e imposibilitate de a viziona progr codate cu vplug,oricare ar fi el (tps,d+.premiere etc) prin incarcarea f rapida a procesorului la 100%..sa fie prea putin 256ddr?daca cineva are pinaccle cu config asemanatoare il rog sa vina cu o sugestie,am uitat sa zic ca am folosit o gramada de vers de prog dvb..si dalea vechi care se zice ca nu ar consuma asa mult ,plus si altdvb sau dvb viewer
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vplug-ul e vinovat pt incarcarea la maxim a procesorului....elimina-l si fa ceva teste cu s2emu...progdvb foloseste 4.85.3
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    K yang,msi mult d sfat,sa inteleg k si la tine iti inkark asa abuziv proc?U ce config ai?E klar k 256ddr numi mai strik dar va rog cei kre aveti tot 256 dati un semn dk va face skeme dastea.O sa incerc cu vers aia d progdvb desi stiu k astea noi consuma a draq d mult,se plangeau unii si cu 1gb memorie
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    K yang,msi mult d sfat,sa inteleg k si la tine iti inkark asa abuziv proc cu vplug in aktiune?U ce config ai?E klar k 256ddr numi mai strik dar va rog cei kre aveti tot 256 dati un semn dk va face skeme dastea.O sa incerc cu vers aia d progdvb desi stiu k astea noi consuma a draq d mult,se plangeau unii si cu 1gb memorie
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Desi ai postat dublu nu reusesc sa inteleg ce vrei sa comunici
    Duron 1800 + 128MB ram + Radeon 7000 ( 64MB ram ) + XPsp1 = betooon ( evident cu vPlug )

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze,am postat dp tel.Altfel esti barosan maestre smv vezi k tiam dat un pm poate o aduc la un capat si eu ,norok
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru ca tot s-a postat in continuare, am sa scriu si eu cum am rezolvat problema mea.
    Deci: la prioritate am dat realtime si merge fara probleme (nu chiar fara probleme dar acestea sunt destul de rare ).

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da men ,la tine era vorba de alte probleme ,nu teai referit la incarcarea procesorului cu emulator ..in fine binevenit topicu asta ..si pt mine,sper sa rezolv si eu problema cumva,vadk fata de tine smv numai procesoru e diferit ,sa faca duron ala mai slabutz diferenta?
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top