Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default activare cartela digi

    am de la un amic un kit de digi neactivat.nu mi-a placut recul care m-i l-a dat 3169 si am pus cartela pe recul care vreau sa-l folosesc ,humax 2.cartela nu a fost pusa niciodata pe nimic( virgina).am pus pe tvr1 dar nu se imperecheaza deloc. are 24 ore de cand astept.trebuie pusa pe alt canal sau nu trebuia schimbat rec?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cartela a fpst imperecheata cu receiverul Hyunday 3169, deci numai pe acel receiver o sa-ti functioneze.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu a fost pusa nici 1 secunda pe hyundai.deci nu avea cum sa se imperecheze.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    man,receptoarele nu se imperecheaza ca randunicile,cind se vad,vin imperechiate din fabrica...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu cred.altfel nu mai aparea nota25 cartela niciodata pereche, ci aparea direct card expirat

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ideea era alta.daca pun un card virgin in oricare conserva nu se activeaza automat?sau asteapta semnal de activare din statie?initializarea inseamna in fapt copierea datelor de securitate din rec in card.daca iau un card deja activat pe alt rec si vreau sa-i schimb receptorul ,atunci sun la ei ,dar asa nu ar trebui sa faca singur operatiunea? pe tvr 1 trebuie lasat?

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pti sa o tii 10 ani . nu se va imperechea niciodata cu alt receptor . imperecherea se face in sistemul digi .

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Omule, nu inteleci ca ,cartela este virgina,asta inseamna ca nu este in baza de date (in server nu figureaza ca activata).
    Daca dai tel. si nu spui ce ai facut (alt aparat)ei ti-o imperechiaza cu aparatul cu care ,s-au in care a fost prima data,originalul,si atunci osa astepti pana la pastele caiilor.
    Asa ca pune mana pe tel. si spune ce vrei sa faci,si o sa vezi daca merge ce vrei tu sa faci .
    Succes.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gigi-sat Omule, nu inteleci ca ,cartela este virgina,asta inseamna ca nu este in baza de date

    si eu sunt virgin ,nici eu nu figurez in baza lor de date.intelegi acum de ce nu pot sa sun ? pe mine ma interesa doar o amarata de activare, nimic mai mult.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnalul de imperechere contine seria receptorului sa e numai o comanda prin care cartela se imperecheaza cu receptorul in care se afla ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    activarea o poti face telefonic,dar nu rezolvi nimic daca nu folosesti cartela in receptorul cu care a fost imperechiata ,intelegi?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa intelegi mai bine: fiecare cartela este imperecheata cu un receiver inainte sa fie vanduta, acea cartela o sa functioneaze doar in receiverul cu seria respectiva cu care a fost imperecheata. (fie ea si virgina).

    Asa ca poti incerca pe cate receivere vrei ca oricum o sa functioneze doar pe cel cu care este imperecheata cartela.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cartela se si reimperecheaza. Eu am de doi ani aceeasi cartela si a trecut prin trei receptoare diferite. Receptoarele le-am schimbat la casierie pe motiv de 444 333 etc. Cartele a ramas aceeasi
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top