Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Dreambox 7020

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    870
    Posts Thanks / Likes

    Smile Dreambox 7020

    sanatate si voie buna tuturor,
    poate cineva vrea sa ma ajute si pe mine.nu mai pot face nici un fel de decodare.explicatie :
    am schimbat imaginea gemini 3.20 cu 3.40[am mai incercat 3.60,iar 3.20].acum am 3.50.cu nici una din ele nu mai pot decoda.transfer chei in emulatoare,imi da succes in instalare,orice emulator incerc nu decodeaza nimic.configuratia dreamului este aceeasi.se poate ca receptorul sa fie defect ? o fi ceva ce n-am mai intalnit pana acum? eu am montat un router inainte de ma apuca de,,treaba'',nu deranja nimic.drept ii ca pana l-am montat deranja,netul nu mergea deloc.
    multumesc.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal

    Dupa cite inteleg dreamul functioneaza doar fta. Atunci nu este defect. Ai ales emu din blue panel? Care? La-i instalat online dupa cite am inteles. Key corect bagate var /keys, inainte dezarchivate si merge. Bafta

  3. #3
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    sanatate si voie buna tuturor,
    poate cineva vrea sa ma ajute si pe mine.nu mai pot face nici un fel de decodare.explicatie :
    am schimbat imaginea gemini 3.20 cu 3.40[am mai incercat 3.60,iar 3.20].acum am 3.50.cu nici una din ele nu mai pot decoda.transfer chei in emulatoare,imi da succes in instalare,orice emulator incerc nu decodeaza nimic.configuratia dreamului este aceeasi.se poate ca receptorul sa fie defect ? o fi ceva ce n-am mai intalnit pana acum? eu am montat un router inainte de ma apuca de,,treaba'',nu deranja nimic.drept ii ca pana l-am montat deranja,netul nu mergea deloc.
    multumesc.
    man, daca ai dm7020 & rouer...nu vrei sa-l folosesti la modul share? imagini poti sa-ti pui cate vrei...eu iti recomand nabilo v 0.8 .

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    .
    Unde ai pus imagiurile? In flash, sau pe usb. Iti recomand usb , unde poti pune o multime, gemini/nabilo ect. La pornirea dreamului botezi cu care vrei. Daca ai card local si vrei sa-li bagi in sh**e, da pm.

  5. #5
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    .
    Unde ai pus imagiurile? In flash, sau pe usb. Iti recomand usb , unde poti pune o multime, gemini/nabilo ect. La pornirea dreamului botezi cu care vrei. Daca ai card local si vrei sa-li bagi in sh**e, da pm.

    nu-ti recomand usb, eu folosesc compact flash 1GB ultra x>> http://www.cameredigitale.ro/memorie...os-ultra-x-1gb

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    sanatate si voie buna tuturor,
    poate cineva vrea sa ma ajute si pe mine.nu mai pot face nici un fel de decodare.explicatie :
    am schimbat imaginea gemini 3.20 cu 3.40[am mai incercat 3.60,iar 3.20].acum am 3.50.cu nici una din ele nu mai pot decoda.transfer chei in emulatoare,imi da succes in instalare,orice emulator incerc nu decodeaza nimic.configuratia dreamului este aceeasi.se poate ca receptorul sa fie defect ? o fi ceva ce n-am mai intalnit pana acum? eu am montat un router inainte de ma apuca de,,treaba'',nu deranja nimic.drept ii ca pana l-am montat deranja,netul nu mergea deloc.
    multumesc.
    Sa nu ai router de la AVM (FritzBox) ca ala daca e setat dreamboxul cu dhcp deactivat atunci maraie, si si daca va merge nu ti-l va arata ca fiind conectat cu toate ca el poate merge. Si vezi porturile in router daca sunt deschise bine si tot la router seteaza-i dyndns-ul.
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry, credeam ca nu deschide din sh..e, nu stiu cum pot sa sterg postul, scuze
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default AVM (FritzBox)

    Am folosit acest router timp de un an de zile fara probleme. Cu dhcp la dream off, inadyn configurat.
    AVM (FritzBox)7170, unul din cele mai bune router, si usor de configurat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top